-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36249 üzenetére
Köszi, én is ezt találtam végül
-
dqdb
nagyúr
válasz
A Word csak akkor fog működni, ha a PDF-ben szövegként szerepel a szöveg, és nem képként (szkennelés miatt) vagy vektoros ábraként (PostScriptből készülteknél előfordulhat).
Ha szkennelt dokumentumokról van szó, akkor érdemes megnézni a szkennerhez kapott szoftveres körítést, gyakori, hogy az ABBYY FineReader OEM változatát hozzácsapják a driverhez.
-
tpeter77
addikt
válasz
szia
Hasonló progi kéne nekem is. Van egy régi kinyomtatott kezelői lapom, ami nincs meg elektronikusan.
Abból kellene Word doksit készítenem, de nem szeretném bepötyögni az egészet, ráadásul a képet ami a papíron van, nem találom a neten, tehát emiatt úgyis be kell szkennelnem.
De ha már szkennelek, jó lenne ha nem csak a karaktereket ismerné fel, hanem egyből Word-öt generálna belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest