-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is... Épp írni akartam...
Ez egyébként is agyhalál, hogy néha még céges környezetben is kapok olyan anyagot ami egyedi betűtípus és
- nem ágyazták be a dokksiba (pedig az office-nál ez sok éve létezik)
- nem fixálta PDF-be az anyagot, pedig ez az export talán már az office 2007 óta gyárilag benne van.
Ezek hiánya miatt a sörtörés és a tördelés is széteshet... nemcsak optika probléma. De találkoztam olyannal, hogy a cégnév nem volt olvasható, annyira egyedi betűtípussal álmodták meg. -
pomorski
őstag
Probléma megoldva. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
Egy editorral (én speciel a nedit-el megnyitottam az EPS fájlt) és rákerestem a "rossz" karakterekre. (Ezt megtehettem, hiszen az EPS-em szöveges felépítésű volt.) A rossz karaktereket cseréltem, és elmentettem az EPS-et. Ezután ha megnyitottam az EPS-et gv-vel, vagy beillesztettem a cikkbe, már minden oké volt. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest