-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Kernel #35441 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
"Drive to Drive partíciót másol, közvetlenül partícióra."
Ahol a biztonsági mentést tárolja majd, ott "gyalulni fog" ?
Van egy HDD is a gépben SSD mellett. Van olyan partícióm amin bőven akad szabad hely, de nem tudom hogy ott észlelve a szabad helyet oda másol, vagy takarít is majd előtte."De soha nem próbáltam még dinamikus lemezről készült képet MBR-lemezre visszaállítani, tehát ilyen szempontból járatlan úton haladsz."
Gyakorlatilag lehet, hogy nem érek az egésszel semmit, mert nem biztos, hogy vissza fogom tudni állítani?
Vagy egy esetleges visszaállításnál visszaállítja a dinamikus partíciót is?Jól emlékszem, hogy alap esetben az adatok megmaradnak csak vész tartalék a biztonsági mentés, mert
csak a bootolás szál majd el amit vissza lehet állítani?A boot visszaállítása amitől tartok igazából. Szeretnélek megkérni, hogy írd meg nekem, hogy egy átkonvertálás után azt hogyan fogom tudni majd javítani!?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest