Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Kernel
üzenetére
Nálam a programok és a Windows az ssd-ről futnak! Az adatok vannak a HDD-n + telepítve játékok + steam és az általa felrakott játékok is.
Felraktam az általad ajánlott xxclone progit!

Nem beszélem az angolt sajnos
Kell még valamit állítani vagy most 1:1-ben átmásolja a régi winyóról az újra?
Az gond, hogy én sima ctrl+c ->ctrl+v megoldással már a nagyját átmásoltam az egyik partícióról a másikra (régi hdd-ról az újra)?Bemásolom a többi beállítási lehetőséget is, hogy ne kelljen feltelepítened:

THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest