Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
most hogy hazaértem, újra meglestem az általad ajánlott programot. az előbb én néztem be kicsit...
nem a kötegelt konvertálást nézegettem, hanem (az Xnview-ből kiindulva) csak kijelöltem pár képet és arra próbáltam beállítani a vízjelet. az instrukciók elkerülték a figyelmemet, bocsi
azt majd még a gyakorlat fogja eldönteni véglegesen, hogy mennyire lesz gyors (nem csak én fogom használni), de ez már majdnem teljesen az, amire szükségem van. szóval még egyszer köszönöm

arra nem tudok rájönni, milyen beállítást használjak ahhoz, hogy egy 600 képpont széles logó az álló és a fekvő képeken is jól mutasson...egyelőre most a szélességhez (800 képpont) igazítottam az átméretezést, így viszont az álló képek hosszúsága elég nagy (800x600 lenne az ideális)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest