Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
sfdrakex #27755 üzenetére
Nemigen, mert az csak a programok méretét írja ki, de nekem a programok által használt mappák, almappák, fájlok stb. méretei is kellenének és egy gyors megoldás arra, hogy melyik foglalja a legtöbb helyet.
Igazából azért kellene, mert fullhd videót szerkesztek, tudtommal minden a pinnacle által használt "tároló mappát" át irányítottam a nagyobb 1tb meghajtóra, de valami rejtélyes módon még valami most is folyamatosan tölti felfelé a helyet a kisebb 500gb-os HDD-n. Szeretnék rájönni, hogy mi az.Az sem baj, ha segítene valaki aki jobban ismeri a Pinnacle Studio 16-os verzióját, hogy mit kéne meg néznem, átirányítanom, hogy hátha még valamire nem gondoltam, vagy nem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest