-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
#65675776 #26813 üzenetére
Mellesleg nem kevés felvételem van, ami eleve 5.1-re készült - persze olyankor nem kell speciális csatorna-mixer. Elképesztően jól szólnak, persze a méretük is alsóhangon háromszoros (hátsó csatornák, közép, mély).
Miért nélkülözhetetlen a library egy zenekollekciónál? Ezt most komolyan kérded? :Đ Pl. arra, hogy keressek/szűrjek a gyűjteményben. Nem fél óra alatt, hanem 2 mp alatt, és nem csak fájlnevekre, hanem egyéb adatokra is. Minden instant kereső indexel. Most nem a winbe épített fosra gondolok, hanem pl. az Everything-re.
A library-ban tárolódik, hogy mit hányszor hallgattam és milyen rating-et kapott. Nem a zenékhez írja hozzá, hogy megváltoztassa a fájlt (olyat is lehet mondjuk), mert azzal változik az eredeti release és töredeznek NTFS-en. És ha áthelyezek egy albumot, vagy épp más formátumban "rippelem le", akkor is hozzácsapja ezeket az infókat.
Library minden értelmes zenelejátszóban van, de az nem mindegy, hogy mondjuk 1 terával melyik bánik el emberi időn belül. Valódi sebességre a foobar2000 képes. Ezt az infóhalmot veszik alapul a beépített böngésző és a kiegészítők is, mint ami az enyémen bal oldalt látható. (Én nem mentem rá annyira a csinosításra, a böngésző rész, ami kidolgozott, többnyire amúgy is global hotkey-ekkel irányítom a lejátszót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest