- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De én teljesen irreálisnak látom azt a mennyiséget, amit ti ramba akartok tölteni, vagy úgy egyébként is.
Én alapból úgy gondoltam, hogy egy részt nem 1 torrentről van szó, másrészt, vegyes, mondjuk meg lenne nyitva 10, ezek közt lenne 5, 8, 16, 24, 48 GB-os is, és ugyanúgy töltené, mint ahogy szokta, szóval a működése ugyanúgy megy, úgy tölt mint szokott, oda, ahova szokott, csak miközben ő mutatja, a csíkon, hogy mely részeket töltötte le, a memóriába tölti a meghatározott csomagméretben, aztán, mikor áthelyezi a mentési mappákba, nem változik semmi, ami meg van, az már meg van. Esetleg más színnel jelölhetné a még csak memóriába töltött részeket, de ehhez már utorrent plugint kéne írni. ugye én még mindig nem fájlokról, hanem fájl részletekről beszélek, amit nem is lehet csak úgy áthelyezni, hisz minden részlete egy fájlhoz tartozik, ami a mentési könyvtárban növekszik. (vagyis igazából nem, mert előre lefoglalja a helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest