-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest