-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Horka1 #17267 üzenetére
A kapcsolat bontása nem fog segíteni. Az egyetlen megoldás az, ha átírod a kábelmodem számára látható - tehát ha router van közbeiktatva, akkor abban, ha nem, akkor a hálókártyáét - MAC-címet, ekkor új IP-t fog sorsolni neked a rendszer. (Régen minden MAC-csere után kellett regisztrálni az újat, de ma már automatikus a váltás.)
-
kraftxld
félisten
válasz
Horka1 #17267 üzenetére
El sem hiszed, hogy hány olyan gondot oldottam már meg úgy, hogy az eredeti kérés nem is az volt hanem a probléma gyökerét derítettem fel, és azt csináltam meg....
De persze... ha ennyire titkos akkor biztos az IP változtatás sem gond.... amúgy épp ezért írtam, hogy kábelnetnél szívás.Tudod.. szar a gépem, telepítsük újra ezerszer, de nehogy kicseréld a hibás ramot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest