- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
válasz
kraftxld #9673 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak Vista és W7 alatt a Task Managerben sok háttérszolgáltatás nem jelenik meg. Pl a defrag, search indexer és mondjuk a vírusirtók rezidens programjai sem (legalábbis a NOD32-é nem). Ha éppen ezek dolgoznak, attól a Task Manager Processes lapján még lehet 0% a CPU terhelés vagy akár az I/O műveletek mennyisége is. Ezekről pontos képet csak a Resource Monitor ad.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kraftxld #9673 üzenetére
Lejárt a MOD idő...
Nézegettem a Technet-et, ahol a Process Explorer is volt, és találtam egy FileMon nevű cuccot.
Ezzel minden hozzáférést kilistáz, még azt is, ha csak rámutatok a kurzorral a gyorsparancsikonra.Úgy tűnik, hogy be- és kapcsolt internet mellett is, folyamatosan dolgozik a Java 6. Valamit mindig tölt, de elképzelésem nincs mit, vagy minek.
-
Biliskmer
aktív tag
válasz
kraftxld #9643 üzenetére
Ha csak egy file-t próbálok, akkor visszaáll a jogom ahoz, hogy használjam.
Viszont egy egész mappát valamiért nem tudok átvenni, csak file-ról file-ra, és ez agy kicsit sokáig tartani, akkor már inkább egy format.
Nem használtam titkosítást, és semmi sem zöld... viszont 3 gyökérkönyvtár beli mappánál van egy kis lakat jel... bár azokat most tudom olvasni...
Hálózaton meg tudom őket osztani...olvashatóra... ha egy másik gépre másolnám át, akkor is megmaradnának a jogok?
Sk8erPeter:
"A Saját tulajdonbavételt is próbáltam (Take Ownership)" (#9640) -
Biliskmer
aktív tag
válasz
kraftxld #9639 üzenetére
A Saját tulajdonbavételt is próbáltam (Take Ownership), ilyenkor csak 1 mappa tulajdonát veszi át, és hiába pipálom be, hogy az almappákat is állítsa át, nem történik semmi.
A Take Ownership után már nem csak a mappát, hanem a bennük lévő file-okat is látom, de megnyitni őket még mindig nem tudom...csak ha azokat is egyenként átveszem...
Lássuk be ez 800Gb-nyi adatnál eltartana egy ideig...
Nem installáltam időközben másik oprendszert!
A jelenlegim van ki ghost-olva, és ha gond van, akkor ezt szoktam visszatenni.Ha szerzek egy másik vinyót, és átmásolok mindent, akkot azon a vinyón lévő file-ok is a mostani jogosultságokkal fognak rendelkezni?
-
pigsty
aktív tag
-
válasz
kraftxld #7257 üzenetére
Én is gondoltam ilyenekre, csak ezekkel az a gond, hogy még meglévő fájlokat tudsz csak velük törölni, üres helyet nem tudsz mondjuk nullákkal feltölteni.
Mijági: ha nem kell menü, akkor sima mpegben is mentheted, és megadod, hogy a lehető legnagyobb minőség legyen (de a DVD a biztos)..
-
Krémes
csendes tag
válasz
kraftxld #7234 üzenetére
Igen, ez így van, de Adobe Readerben s Foxitban is, ha beállítom a páratlan oldalakat, 2 oldalt egy lapra, akkor a páratlanokat teszi rá a lapokra, laponként kettőt. Így: 1-3 ; 5-7 ; ...
Míg nekem ez kéne: 1-2 ; 5-6 ; 9-10 ; ... (tehát hogy duplaoldalasan nyomtathassak 2 oldalt egy lapra) -
qwertly
addikt
válasz
kraftxld #6326 üzenetére
Szia köszia linket de sajnos nem tudom használni most a valódi pc vista fut a vmwareén megy az xp de amikor megnyitom azt a linket amit adtál akkor ezt a hiba üzenettett kapom.[link].Tudom lehet másik topiba kellene folytatni a beszélgetést de látom fekszik neked a téma
milyen csatlakozást adjak meg a virtual pcben,hogy ne ilyen hiba üzenetet adjon.Amikor pedig megy rajta az internet és frissíti is magát.
-
törölt tag
válasz
kraftxld #6274 üzenetére
Ha már ajánlod (magát a programot ismerem és szerintem a feladatra a legjobb). Nem tudod mit jelent pontosan a Works with Vista az esetében? Amikor utóljára próbáltam, akkor még csak rendszergazdaként futtatva indult és első dolga volt kikapcsolni az Aero-t. Ez változott azóta?
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld #6212 üzenetére
Hát sajnos az sem kezeli !
Legalábbis ami az én gépemben van SIL3114-et nem ismerte fel a Hiren's BootCD-ben lévő Acronis Trueimage 8.1.945. Viszont most kölcsönkértem egy 20GB-os USB-s vinyót(IAudio MP3 lejátszó), és arra kezdtem el nővérem laptopjáról lementeni a vinyó tartalmát, és nem az asztali gépbe szereltem be a vinyóját.
Azzal se indult el a Hiren's-es Ghost a laptopon, állandóan valami sector hibát vagy mit írt ki, miután kiválasztottam a forrás lemezt, úgyhogy az Acronis-al csináltam végül, de 3 óra volt mire 16GB-ot lementett !
Növérem meg közben ugye elég sokat használja a laptopját, csak akkor tudom folytatni, ha ő nincs itthon, de én meg igen...Az egy dolog hogy kezeli a SATA-s cuccokat, de a SIL3114-et is kéne kezelnie?
Vagy csak a BootCD-ben lévő Acronis egy kigyomlált változat, és teljes CD kéne? -
Dr. Romano
veterán
válasz
kraftxld #5895 üzenetére
És ezt hol találom eBookban?
Azt értem hogy a DivX egy veszteséges tömörítés, ha de ha "kibontom" DVD formátumba akkor miért butul tovább? Hiszen ott már nem tömörítésről lenne szó, hanem "kibontásról".
(Ha bmp-t tömörítek jpg-be nyílván romlik a minőség. Nade ha ezt a jpg-t visszalakítom bmp-be jobb nyílván nem lesz, de rosszabb sem! Én ebből indultam ki, ezért fura nekem ez a divx-es dolog...)
-
AirBooms
addikt
válasz
kraftxld #4544 üzenetére
Köszi, de nem. Ezt ismerem.
Nekem nem boot közbenre kell, hanem egy program elindítása utánra hibakereső. Pl. elindítok egy játékot, ami ugyan elindulni látszik, de pár mp múlva dob egy hibaüzenetet, amivel nem tudok mit kezdeni. Erre kéne egy progi, hogy megtudjam, hol akadt el indítás közben a játék. -
coolhand
csendes tag
válasz
kraftxld #4234 üzenetére
Home 11 és
Workstation 9,1 (+ BartPE plugin )
verzióval, mindenféle módon.
(boot CD-vel, Windows-ból)Intel ICH9 alaplapi vezérlővel kialakított RAID 0 tömb (Asus P5E alaplap)
Közben a HIRONs boot CD-t is kipróbáltam és nem müxik. (kék halál)
valószínűleg azért , mert az 32 bites Windowsra van.
(És egy másik BartPE CD-t is. Eredmény ua.)Úgy látszik a 64 bites op. rendszer és a RAID 0 tömb együtt túl sok ezeknek
az eszközöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest