Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halee!
Mi az a .lay kiterjesztés?

Kerestem már eddig Googleval, de nem nagyon jön össze.
Annyira jutottam, h "sprint layout" használja, ha jól értettem, ez egy nyák tervező program.
Őszintén szólva egy dvd-t töltöttem le, és most itt van a szokásos fileok (bup, ifo, vob) között egy ilyen kiterjesztésű file is. Ha jegyzettömbbel megnyitom, némi szöveges állomány kerül elő, ami valószínűleg a dvd-re utal:) ChunkID=LYOT: ? B 0 0 0 1 0 0 I 0 1 0 1 U N D E F I N E D H : \ K O K K 3 C : \ U s e r s \ a D m \ D e s k t o p \ D V D _ \ D V D M a e s t r o \ U n t i t l e d 1 . i m g ChunkID=CBLS8 Y C h a p t e r 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 \ \ . \ T A P E 0 ˙˙˙˙
Nem warezoláshoz akarok segítséget kérni, (félre ne értsetek), csak kíváncsi vagyok, hogy kerül egy dvd filejai közé egy ilyen file, és úgy egyáltalán mi is ez a .lay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest