Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• d900t

senior tag

válasz moonman #2614 üzenetére

nc4000, nc6000, nc8000, nw8000, TC1000 sorozatok. A többi a céllövöldébe való, közvetlenül a vizipisztoly mellől egyhurkapálcáról lelőhető modell..

[Szerkesztve]

• parandroid

félisten

Nekem van egy nc8000-em. Mit szeretnél tudni róla? Jó gép, megfelelően össze van rakva, ezek jutottak eszembe probléma-szinten:

- Hajlamos ropogni, ha felemeled. Semmi súlyos, nem nyeklik-nyaklik, csak ropog. Megszokható.
    - A Sony-nkhoz képest a bill keményebb, kicsit nagyobb erőt kell kifejteni a lenyomáshoz. Szintén szokható.
    - Csak 2 USB-port. De úgyis vettem egy USB-Hubot.
    - Érdekes hangokat bír kiadni. Most éppen ciripel. Most már nem. Ezeket is lehet szokni, és lehet, hogy ez egyedi jelenség.
    - Az enyémből hiányzik a WLAN és gyakorlatilag beszerezhetetlen. Amit eddig ajánlottak, arra egy hónapot kellene várni, és 45k (:Y) körül lenne... :(

Pozitív dolgok:

- 3D-s teljesítménye meggyőző, bár AA-t és AF-et szigorúan kikapcsolva kell tartani.
    - Processzorteljesítmény bőségesen elég, pedig ez még a Banias-os változat.
    - 2 memóriafoglalatból csak egy foglalt, tehát 1 GB-ig nyugodtan bővíthetek.
    - 2 PCMCIA
    - Soros és párhuzamos port, ha valakinek ez a perverziója, mint a gép előző tulajdonosának.
    - LCD képe nekem tökéletesen megfelel. kicsit tartottam 15''-on az 1400x050-tól, de egyáltalán nem kell erőlködnöm az apróbb betűknél sem.
    - TEAC combo drive.
    - Multibay (optikai eszköz helyett beszerelhető extra HDD vagy extra akku).
    - 3 év garancia.
    - Online support.

Más most nem jut eszembe, ha kell valami, kérdezz bátran,

p

• tts

addikt

hát azt én sem mondhatnám, hogy otthon lenneék bármennyire is a M proc témában, de én kb. 10 perc alatt döntöttem

tudtam, hogy csak neves dolog lehet, csak viszonylag modern és erős = Centrino, könnyű és hosszabb üzemmódú (ua. Centrino), és élőben tetsszen (nálam ez nagyon szempont ám) - na összekaptam magam, szombat volt, avesz a notebook.hu boltjába - ami megfelet a szempontoknak, kb 2 perc alatt megvolt, a külseje alapján pedig csak ö lehetett - IBM R51 1,5 Dothan, Centrino és kapott még 1 GB Geil RAM-ot - az volt fél óra amíg az eladóból ''kirugdostam'' az egyik gépet (egy már félre volt téve, a másik meg ki volt állítva) - azóta is nagyon kajólom a gépecskét :C

Aktív témák