- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatevs
csendes tag
Heló
Anyukának érkezett el az idő egy új laptop vásárlásához. Kérném a segítségeteket,- kb 100 +-10 ezer forintos ársávban
- elsősorban internet / szosöl média használatára (bár jó lenne ha menne rajta a sims4 mert szeret benne házat építeni, ez kissé megnehezíti a dolgokat, viszont semmi egyéb játék nem kell)
- kijelzőre nincs konkrét kívánság (13'' alatt azért ne)
- hordozva minimálisan és nem lesz használva közben
- lehetőleg windows 7
- tárhelynek egy olyan 500gb körül, ssd nem fontos
- HDMI mindenképp tv-n való kép/videó nézegetés miatt, valamint egy jó és halk hűtés pluszt jelentene
- csak új géptipp: Lenovo IdeaPad 100 80QQ0048HV Notebook
köszi az időtöket
üdv -
whatevs
csendes tag
válasz parandroid #110682 üzenetére
Nem tudom ez hol volt vitatkozás, és igen rengeteg helyen olvastam róla, de gondoltam megkérdezem itt is, személyre szabottan melyik ajánlott. Mellesleg a Te kommented pont az, ami semmi érdemleges infót nem tartalmaz a témában (döntsd el te, úgyis rosszul jársz kateg).
(#110674) Khelben Köszi a válaszokat! Fontolóra veszek minden leírtat.
-
whatevs
csendes tag
válasz Khelben #110669 üzenetére
Köszi a választ!
Még az érdekelne, hogy ha G szériát (vagy igazából bármit) veszek, i5ös vagy i7es procit részesítsem előnyben? Nem tervezek videóvágásba fogni, és úgy hallottam az i7 játék téren nagyon elenyésző pluszt jelent (legalábbis most még). Inkább fontosabb lenne, hogy ne melegedjen annyira. -
whatevs
csendes tag
Heaven knows, próbálgattam visszaolvasni és megtalálni a legmegfelelőbb laptopot számomra, de elvesztem, így inkább csináltam egy saját posztot, hogy biztosra menjek.
(1) Mikor?
Még a közeljövőben, akár mától
(2) Összeg?
250 ezer környékén, 280-ig bezárólag.
(3) Felhasználás?
Szinte teljesen entertainment célokra: filmek, zene, internet, játék (+nagyon basic munka).
(4) Játék?
Lehetőleg szépen vigye a mai nagyobb címeket (pl: gta5, assassins creedek, stb) Nem halok bele ha nem very high-on. Ami fontos, hogy ne lehessen rajta sütögetni, akár huzamosabb, több órás játék után sem, ergo normális hűtés.
(5) Kijelző?
FullHD matt lenne jó, de az esetek 80%-ában külső monitorra lenne kötve, így nem döntő tényező.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hordozva valamennyire igen, de utazás közbeni használat nulla.
(7) Operációs rendszer?
No
(8) Tárhely?
Nem döntő tényező, a bővítést meg tudom oldani.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Az alapvető dolgok legyenek meg mint pl webcam, hdmi, stb.
(10) Új, használt?
Ártól függ, de inkább új.Az Asus X550 volt az első kiszemeltem, de úgy láttam ezzel már okozott agyvérzést pár kérdező, szóval hamar dobtam.
Amiket ebben az árkategóriában gyakran láttam ajánlva, az az Asus G551, Asus GL552, Asus N550.
Ezek közül melyik lenne optimális számomra? Azért csak Asust írogatok, mert most ebbe a márkába sikerült jobban beleásnom magam, de bármi más tipp jöhet!
Egy ismerősömnek pl Lenovo y50-70-je van, szinte pontosan ugyanarra használja mint én, és teljesen elégedett, nektek mi a véleményetek róla?Hiszékeny vagyok a témában, szóval csak óvatosan, és köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Egérpad topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest