- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskelgyo
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy notebook mindennapi használatra: netezés, filmnézés, zenehallgatás, skype. Ezen felül néha Photoshop, de nem profi szinten használom, és nem is túl gyakran, tehát ez nem olyan fontos szempont. Játszani sem igazán fogok, ha mégis, akkor sem igénylem a legújabb fps-eket stb., régebbi stratégiákkal, vagy logikai játékokkal szoktam játszani (Rise of Nations, Civ4, Don't Starve), szóval nem ez az elsődleges szempont. Összességében egy olcsó, átlagfelhasználást kiszolgáló notebookot keresek, olcsóbb árkategóriában.
Amiket kinéztem:
Acer E1531: 95.000 [link]
Asus X55U: 90.000 [link]
Asus X55A: 95.000 [link]Nagyjából egy kategóriának tűnik, ahol venném, ott ez szerepel a VGA-nál:
Acer E1531: Intel UMA
Asus X55U: Intel HD Graphics
Asus X55A: integráltMit ajánlotok? Melyik a jobb? Vagy nagyon egyformák? Már kaptam egy tippet (A512-re), amit köszönök is, de az sajnos nem fog összejönni. Ez a három közül melyiket ajánljátok?
Előre is köszi -
kiskelgyo
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy notebook mindennapi használatra: netezés, filmnézés, zenehallgatás, skype. Ezen felül néha Photoshop, de nem profi szinten használom, és nem is túl gyakran, tehát ez nem olyan fontos szempont. Játszani sem igazán fogok, ha mégis, akkor sem igénylem a legújabb fps-eket stb., régebbi stratégiákkal, vagy logikai játékokkal szoktam játszani (Rise of Nations, Civ4, Don't Starve), szóval nem ez az elsődleges szempont. Összességében egy olcsó, átlagfelhasználást kiszolgáló notebookot keresek, olcsóbb árkategóriában.
Amiket kinéztem:
Acer E1531: 95.000 [link]
Asus X55U: 90.000 [link]
Asus X55A: 95.000 [link]Nagyjából egy kategóriának tűnik, ahol venném, ott ez szerepel a VGA-nál:
Acer E1531: Intel UMA
Asus X55U: Intel HD Graphics
Asus X55A: integráltMit ajánlotok? Melyik a jobb? Vagy nagyon egyformák?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest