Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cass

aktív tag

Ebben valaki esetleg tudna segíteni? :F

Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

• cass

aktív tag

Sziasztok!

Laptop vásárlás előtt állok, ebben szeretném kérni a segítségeteket! 2db laptopról lenne szó, mind a kettőhöz leírnám az igényeket. Annyi lenne a kérésem, hogy ha ilyet lehet, hogy 2 db ajánlásra is lenne szükségem minimum, mert a használt is játszik, viszont újon is gondolkodom. Tudom, hogy sok mindentől függ a használt ár és nagyon széles a spektrum, de elég nekem csak egy megközelítőleges is!

1. laptop kritériumok:
    - strapabíró, környezeti viszontagságokat viszonylag jobban kéne bírnia az átlagnál, mert sokat lenne szállítva, nagyon hideg környezettől a nagyon melegig, porban, koszban párában is akár.
    - Fizikálisan is legyen erős az esetleges kisebb ütődések miatt.
    - Sok cipelés miatt minél nagyobb kapacitású akksis kellene
    - Amennyire lehet legyen erős hardver ügyileg is, habár nagy rendszer igényü felhasználás nem lesz jellemző inkább csak Office(Word, Excel,PP) PDF Fájlok, számlázás, netezés.
    - A tárhely sem utolsó, de azért nem az első számú kritérium.
    - Árban a 400.000 FT -ot lőttem be plafonnak

2. laptop kritériumok:
    Ez egy egyszerübb családi laptop lenne, hordozni nem nagyon fogjuk
    - tárhely elsődleges fontosságú

- alap felhasználás lenne a cél: film nézés, netezés, néha VPN home-office-hoz, tehát amennyire lehet nyilván amit ki lehet hozni RAM-ban és Prociban azért erősebb legyen, amennyire lehet, legyen gyors ezekben az alap dolgokban
    - megbízható legyen, mert hosszú távra szeretné a család vásárolni
    - árban a 300.000 FT -ot lőttem be, de ha esetleg van egy "tökéletes" modell 320-ért akkor azt is fontolóra vesszük

Nagyon szépen köszönök minden nemü segítséget! :)

Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Új hozzászólás Aktív témák