- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz krob81 #163744 üzenetére
Mivel ebben a sztoriban én évekig benne voltam így elég sokáig elvagyunk.
Céginfón túl vagyok, kösz.
A kérdés, hogy ezek a nagyon pocsékul burkolt store reklámok miért kellenek ide. Vegyetek felületet, hirdessetek aprón, de ne ezt és ne így, mert a lóláb konkrétan kiesik az ablakon annyira kilóg. Kösz a megértést és igen, most már emlékszem, az előző is te voltál, amit tippre már a modik szedtek ki, mert mire odaértem már törölve lett.
wital: 1 kérdésért még nem fognak fejek hullani hajrá.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz krob81 #163739 üzenetére
Memóriám kicsit lyukas, de nem véletlen neked sikerült az előző alkalommal is kis moderációt begyűjteni, mert mocsok mód átlátszóak ezek a belinkelések?
Most már viszont érdekelt a dolog. Ugye anno ez a név külön futott, bedőlt, megvette a szalon, ott egy ideig kvázi tükörben pörgött, de nem volt valós semmilyen része csak futottak garik, néha bejött 1-2 rendelés, de a bolt az ugye innen a józsef krt. alól repült, most bedőlt a szalon, annyira nem követtem ki markolta fel a neveket, de nem vitte a CHS ahogy sejtettem, hanem 2 külön cég nyelte be akkor.
Szalon maradt Pécsen a szokott helyen, tippre a F. sincs messze a kásától és Debrecenben gondolta valaki, hogy a store is megy tovább és akkor ez a nick az, aki próbálkozik pár gépet behúzni így a topikon keresztül.Nagyjából összeraktam a sztorit?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Toobee
veterán
válasz krob81 #163572 üzenetére
HP Dokkolóból csak ezt látom. Ez jó minden Elitebookhoz?
-
félisten
-
laszlobak
tag
válasz krob81 #88516 üzenetére
Ár - Érték arányban nincs ellenfele. - Ebben az árkategóriában erősebb procival, jobb házzal és billentyűzettel nincs gép. Akinek egy jó alapgép kell, (viszonylag) erős procival, és nincs + 15eFt-ja az A544-re, (meg még 15k -ja az SSD-s kivitelre,) - abszolút ajánlható.
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Khelben
nagyúr
-
redwhite78
aktív tag
válasz krob81 #77297 üzenetére
A garanciakiterjesztésről pontos infókat hol olvashatok (mely típusokhoz, milyen áron, mennyi időre, milyen feltételekkel stb.) Van erről valamilyen hivatalos leírás? Esetleg tudnál linket adni?
Milyen gépek esetén és feltételekkel lehet helyszíni garit kapni, erre lehet-e bővíteni a sima szerviz garit stb? Ilyennek érdekelnének. Köszi előre is a választ!never go full retard
-
Tikakukac
titán
válasz krob81 #77301 üzenetére
Sok értelme nem is lenne, ha egyszer így is megy.
akela91: Ha ajándékba megtartósként adnák, jha, 3-400k körül felpuhul mindenki. Itthon nem szokás hidd el, Donald kacsa üzemmódban van mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Ma jött meg az A544... erről lemaradtam!
Amúgy jó gép, 4 óra használat után (telepítések, filmezés, netezés) alig tapasztalható melegedés.
Anyaga kissé túl műanyagos ( fedél főleg ), hajlik is talán. De ennyi pénzért ez jár.
Plusz pont, hogy drivereket adtak win7 hez és win8 hoz is.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
akela91
addikt
Ez az infó honnan van? Melyik oldalon lesz elérhető ssd-kkel?
1-2 hetet tudok várni, ha tuti az infód.(#77299) Tikakukac: Külföldi oldalak miatt gondoltam ezt, bevett szokás sajnos. (főleg ha a cikkíró ajándékba kapja a terméket kipróbálásra, gyanús szokott lenni.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Chromebook C523
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest