-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Dávid78 #31239 üzenetére
Asszonynak van ilyen gepe par honapja vette. Neki ez tetszett, en masikat javasoltam neki...
Teljesitmennyel semmi problema es egy atlagos felhasznalasra, mint netezes, filmnezes, skype...stb. siman jo.
Gyengeje az anyaghasznalat es kicsit aksi. Nekem nem tetszik a touchpadja es a billentyuzete. Ennek ellenere a felesegem szereti es teljesen elegedett vele - kiveve a Win8-t, amit azota lecsereltem neki 7-esre.
Javasolnam a szemelyesen nezzetek meg valahol mielott vasarlasra adnatok a fejeteket. -
stratova
veterán
válasz
Dávid78 #31239 üzenetére
The latter also applies to HD videos. We tested playback with a video in Full HD resolution (1920x1080 pixels) and H.264 encoding. The processor's capacity was an average 21 percent (measured using DXVA Checker). The video was rendered smoothly. The same is true for YouTube videos in every quality level. Thus, the laptop is qualified as a quiet video player for the living room.
Ha valamit esetleg nem gyorsítana hardveresen (GPU-val) azt egyébként CPU-erőből is vinnie kell (esetleg a 3D Bluray-t nem feltétlenül, de gondolom nincs is ilyen olvasó a notiban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged