- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz littlemamba #42851 üzenetére
Pont az imént jellemeztem azt a hulladékot [link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz littlemamba #42835 üzenetére
Én ezt venném ha új kell és hölgynek, jó anyaghasználat, a bordó részeken ilyen kellemes gumiszerű anyag, 3 év garancia, megbízható minőség.
-
Ice&Lime
veterán
válasz littlemamba #31365 üzenetére
jól van.
ha megnézed alaposan és jónak ítéled, akkor biztosan jó lesz édesanyádnak.
(biztosan megfognak kicsit furcsán nézni téged érte a boltban, de ez már csak ilyen - tudod, nem szeretik a boltosok a konkrét elképzelésű vásárlót, mert nehezebben lehet becsapni).
jól nézd végig, nyomkodd meg, tapizd meg, hajtogasd meg, vizsgáld meg és faggasd ki a boltosokat - én így szoktam.(#31368) btudos: ez tetszett
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz littlemamba #31339 üzenetére
sajnos fujitsu-ról nem tudok nyilatkozni garanciáztatás ügyben, csak annyit tudok, hogy alapjában véve jól össze van rakva. (nem olyan gagyik, mint ebben az árban lévő acer, pb meg társaik)
viszont azt tudom, hogy dell-nél a háznál helyben javítás 1.osztályú - már tapasztaltam. helyben, előtted javítják és ki is próbálhatod, hogy milyen lett, ebben a dell verhetetlen és odaver a hp-nak is rendesen.
(csak ne lenne ratyi a dell hűtési rendszere úgy általában, amúgy minden oké)
srácok!: egyébként a dellnél még mindig él a háznál helyben javítás ugyan úgy?
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz littlemamba #31339 üzenetére
Hát én 2010 óta nem fogtam elromlott Fujitsu gépet, pedig nem kevés ment át már a kezeim között, de kollégáim elmondása alapján pár nap az ügyintézés.
Én amúgy édesanyámnak is LifeBook-ot vettem, pont azért mert abból még nem láttam rosszat
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz littlemamba #31331 üzenetére
Itt 8k-ért vehetsz hozzá, érdemes kibővíteni egyébként 3 évre, pláne, ha azt nézzük, h havi ~666 Ft-ért be van biztosítva a géped még egy évig.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ice&Lime
veterán
válasz littlemamba #31333 üzenetére
szívesen!
ha esetleg ahol megnézed a fujitsu-t van dell 5520(core i3-mal, integrált vga nem dedikált), szerintem kíváncsiságképpen nézd meg azt is, a !fényes kijelzőt ! leszámítva az sem olyan rossz laptop.(nekem a fényes kijelző nem tetszik)
ja még egy jó tanács: ha egyáltalán nem akarsz vele játszani, akkor ne hagyd hogy rád sózzanak egy dedikált vga-s verziót.
és még egyszer, ha valami nem tetszik, inkább ne vedd meg csak azért, hogy legyen egy laptopod, jobb ha megmarad a pénzed, mintha van egy gagyi laptopod, amit nem szeretsz használni. - tapasztalatból mondom, mert volt jó pár gagyi laptopom.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz littlemamba #31331 üzenetére
szerintem feltétlen bővítsd 3 évre !!!
ha tudod, próbáld ki a helyszínen, aminek nem fognak örülni, de az kit érdekel, mert kötelességük megmutatni neked, ha meg nem mutatják meg illetve nem próbálhatod ki mielőtt megveszed, akkor hagyd ott azt a boltot, mert nem érdemes ott vásárolnod és ha valami ügyintézésre kerülne a sor a későbbiekben, akkor szintén úgy fognak hozzád állni.
menj addig, amíg nem találsz egy kulturált boltot, ahol segítenek neked.próbálj ki mindent rajta, amit csak szeretnél és nézd meg még a win8-cat is hogy tetszik, vagy ha lehet, előtte nézd meg valahol máshol vagy egy kiállított gépen, hogy egyáltalán bejön e a win8 kezelése.
ha kételyeid vannak a kiszemelt géppel kapcsoltban, akkor még ne hamarkodd el a döntést.
sok sikert kívánok a vásárláshoz!ja, és ne hagyd becsapni magad!
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz littlemamba #31301 üzenetére
3 év a dell garija, viszont nincs rajta usb 3, nincs numerikus rész a billentyűzeten és macerás cserélni a HDD-t SSD-re :/ az utóbbi "apróságokat" végig kéne gondolnod, hogy számodra mi a fontos
update:
jaja a Fujitsu és a + egy év gari veri ezt a Dell-t, még ha drágább isjakos73:
mi a baj a win8-cal[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
((#31319) Tikakukac, (#31320) spyduck, köszi fiúk a választ!!!)
(javítva)
én csak azt sajnálom a két belinkelt laptopnál, hogy már nem win7-esek, hanem 8-casok, amit azért nem árt jól átgondolni a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
A Lifebook Ah532 sokkal jobb gép, viszont arra csak 2 év gari van. Viszont ha jól tudom akkor br.: 5.600 ft a garibővítés amire 1 éved van.
-
Tikakukac
titán
Fuji-t vegyed, asszem 2 napja pont leírtam miért jobb ennyiért mint a többiek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz littlemamba #20565 üzenetére
Sony erősen divattermék, ami meglátszik az árán . Anyaghasználatuk, tudásuk ellenére drágábbak, mint a konkurens gyártók, csak azért mert VAIO és csak azért mert egyesek szerint presztízs.
(Apple példát fel ne hozza valaki.)Ezt a Fujitsu-t én személy szerint nem ismerem, az összeszerelése nem tűnik rossznak így fotóról, zsanérmegoldás erősen consumer-es', viszont ez a fényes anyaghasználat szerintem nagyon rossz. Egy részből olcsó hatást kelt, nagyon sérülékeny, plusz minden ujjlenyomat meglátszik rajta.
A ProBook jó választás lehet, de ha összevetjük pl. a fentebb linkelt Latitude-del, az mindenben veri - az NBD gari baromi jó tud lenni - és 20k-val olcsóbb. Ráadásul te még egy előző szériás ProBook-ot linkeltél, azt már csak elvétve kapni. Ha, mégis ragaszkodna a ProBook-hoz, akkor 4340s szériát nézzétek meg.spyduck
Ilyen a zenész élet.
..mindegy, aki egy kicsit utánagoogle-zik a boltnak, vagy idejön, úgysem fog ott vásárolni semmit.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz littlemamba #20557 üzenetére
Ha a Probook formavilága megfelel, akkor legyen HP Probook 4340s, az kijelzőméretben és hardverben is rendben lesz szerintem
szerk.: A felettem linkelt Latitude azért mindegyik felett áll minőségben, ez tény.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
runner 125
nagyúr
válasz littlemamba #20557 üzenetére
200k környékén én már Dell Latitude-ben gondolkodnék, pl. ebben.
Rendkívül masszív ház, remek anyaghasználat, matt 1600x900-as kijelző és persze 3 év NBD gari."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darvak
senior tag
válasz littlemamba #14563 üzenetére
4530s De 4Gb-ra bővítsetek RAM-ot.
tesztE-5520
teszt , de nem FHD kijelzővelmod:
Az IHD3000 mediumon viszi a SIMS3-mat, de nem játékra való.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz littlemamba #14546 üzenetére
Bár "csak" 14", de hordozás/tömeg/garancia/strapabírás/világító bill/kinézet. miatt inkább ezt ajánlanám
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest