- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAtkAx
csendes tag
válasz kellcucc #52174 üzenetére
Hát az a baj, hogy ArchiCADnél meg AutoCAD 3D-nél akadozik a jelenlegi, amit meg kinéztem annál tutira nemfélek a tervező progiktól, csak hogy azért az árért jól megfelel majd játék téren is egy ideig legalább, mert nincs pénzem csak ugy kidobálni sajnos így is pórul jártam a jelenlegivel, ezért most jól át kell gondolnom.
-
Chaser
legenda
válasz kellcucc #52232 üzenetére
Dell topikban úgy értelmeztem 3 munkanapon belül vagy. Ha igen, nem kell szerviz...automatikusan csere vagy kp vissza. Műszaki hiba esetén ez az érvényes jogszabály.
"Tegnap majdnem 2 óra késéssel meghozta a futár az 5537-em. " Ezt írtad ma..úh. kp vissza vagy csere. Nem az eladó hozza a jogszabályokat ha szeretné is Te meg ne hagyd magad..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
Első körben gondold át még egyszer nagyon lassan megfontoltan mit szeretnél és hogyan. Mondom, átgondolva lépésről lépésre. És akkor kibukik te most miért szívsz ennyit, én már értem te még nem.
Továbbá: beb@szna minden üzletlánc akinek van 10 boltja külön kezelne mindent és nem lenne egy főbb központ. Ugyanígy szopod a többivel is.
Karácsony van, látod. Ilyenkor jobban fogynak a gépek, a mindenféle termékek is, nem utolsó sorban a nyugtatók és különféle görcsoldó teák is. Pont azért, mert ilyenkor az emberekre rátör valami, hogy márazonnal a bűvös dátumra legyen meg minden és tökéletesen, mindegy mennyire nem kéne, vagy mindegy mit vett az legyen patent. Én meg azt mondom amíg nem NBD gari van a gépen, addig pszt.
Chaser: Hiba forrása: ha olyan konfigból akarsz cserét ami már nincs, vagy csak rendelésre van, azt nehezen fogod cserélni helyben. Ebben az esetben kp jár vissza esetleg másik gépet venni értékegyeztetéssel. Ha egyik sem tetszik akkor nem kell nyalni az asztalt kari előtt 1 nappal, hogy gép kell. Nem, nem kell. Le kell ülni, meg kell nyugodni, kikapcsolnia telót és elmerengeni az életünkön.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Csocsesz75
őstag
Szerintem ez simán csere vagy pénz vissza.
De.
Én ilyen ügy miatt írtam a fogyasztóvédelemnek mert velem akarták kifizettetni a garancia ideje alatt a fuvart, holott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán világosan fent van, hogy mi a helyzet.
A szavatossági igény teljesítésével járó költségek viselése.
-
Tikakukac
titán
válasz kellcucc #52244 üzenetére
Nem lehet törölni, max a modik.
Én továbbra sem értem a sztorit, hogy mit miért, mert ennek semmi értelme. Amblokk. Ha bontás után rossz, akkor vissza a gyártónak, nem kell 50 felé küldözgetni. A csere meg ott helyben másikra, ha nem akkor max vársz rá, de ugyanez. Vagy a kp.
Bár Istenem egy futárköltségembe kerülne mindent megoldani amúgy, én kifizetném duplán is. Sajnos ez a legkisebb tétel az én szíváslistámban is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Autós topik
- Projektor topic
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- DELL 3550 laptop / i5 13 gen /16 GB DDR5 / Intel Iris / 512 NVME / új állapot / számla / garancia
- Hp Pavilion G7 6/128 15.6 Col 1600x900 i7-3632QM 4C/8T //// HD 7670M
- Hp Notebook i7 6gen 16gb ram elado vagy csere pcre
- Lenovo Thinkpad T61
- HP Smart autós/hálózati/air töltő 90W 12/24V 4,7 és 7,4mm centerpin új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest