-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid_
tag
válasz ZweiTiger #64501 üzenetére
Igen, ezen én is sokat gondolkodtam, de igazából nem vagyok egy ghz/GB vadász. Az elsődleges terület az office/net/filmnézés, mindezt 99%-ban. Ehhez (szerintem) bőven elég lesz a pentium is. Itt viszont sokkal többet számít az SSD, mint egy kicsivel jobb proci. Nem? Vagy a másik oldalról: mennyivel nyújtana többet ezeken a területeken egy +20k-s gép?
Ha netán játszanék a maradék 1%-ban, akkor meg van benne egy (ebben a kategóriában) jobb videókártya is. Nem igazán látom értelmét csak azért többet költeni a szükségesnél, mert van rá keret (bár az előző kommentből lehet, hogy kicsit más jött le, de tudnék gépet venni 400ért is, csak feleslegesnek tartom (mindenféle nagyképűség nélkül)
amúgy nagyon megtetszett ez a széria, az egyel erősebb meg már felesleges, részben ezért is értem be ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- Acer játékra is,17,3",core i5,Nvidia 4/8GB!!! VGA,8-16GB RAM,SSD+HDD,Szép áll
- HP OMEN GAMER 17,3",core i7 7700HQ,GTX1070 8GB!!! VGA,16GB RAM,SSD+HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest