- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
IGEN, VAN. Rengeteg, lévén, hogy muszáj volt már 1 hétig haverom Inspironján digit házit gyártanom. Utána kénytelen voltam egy igen érdekes befagyós szellemhibát elhárítani egy másikon. Utána hoztak egy resetelős gépet is, amit aztán elküldtem gariba alaplapcserére.
Miért kéne nekem sajátot venni vagy használni 3 hónapig??? A zsanér: szar, ezt megállapítani még szakembernek vagy infómérnöknek sem kell lennem. Az anyag olyan szinte olcsó, festett (nem anyagában színezett), hogy a csecsemők sírva fakadnak már ha egy szobába kerülnek velük. A billentyűzet közepes nyomásra alsó hangon fél centit, de inkább egy centit bemegy, ami a pocsék belső merevítésekre utal. Ami hozza az alaplaphalál hosszabb távon. És ezt bármikor végigmutatom neked nem 1 gépen, hanem 10-en. Gyere be szeptembertől egy random nagyobb előadásunkra, és összekapok seperc alatt párat.
Dedikált karis gépek fűtenek, mint állat, i7 verziók gyorsabban throttlingolnak, mintsem felállna egy jó nőre a férfiak kedvenc játékszere. A többi apróságról, mint pl. alvóból feljött gépen nem megy a touchpad, már nem is beszélnék. Még esetleg szolgálhatok egyéb infóval?Mondom, én melegszendvicset sütögettem egy ilyen gépen. Akkor milyen meleg lehet az alja? És milyen meleg jöhet ki, ha finoman ropogott a zsemle széle? Ennél jobban nem tudom szemléltetni, hogy mekkora gondok vannak a géppel.
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged