- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz TrueGooner #166959 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mit értesz külső venti alatt, de nem fogja lehűteni, bármi is legyen.(ha laptophűtőre, max. 1-2 fokot nyerhetsz vele, ha jót veszel, de leginkább szinte semmit)
Ez az Msi , ha hordozod is, nem fog kibírni 4-5 évet. Ez alap , belépő gamer kategória az Msi-nél, gyengus hűtéssel. Ha jól tudom, az rtx3060 ebben 75w-os, ami nagyjából 10-15%-al erősebb az Rtx 2060-nál, de a 2070-nél gyengébb.
Hangja brutál, majdnem 60db, repülőgép.
Ami még fontos, a kijelző, gyatra ebben is.
A processzort nem tudod cserélni laptopokban, kivéve néhány Clevo és hasonló nagy batár dögök. De ezekben nem cserélhető.
4-5 évre 400-500-ért szerencse kérdése, de még drágabban is. Attól is függ, mennyit használod, pasztáztatod-e évente, stb.[ Szerkesztve ]
fordjee
-
őstag
válasz TrueGooner #166959 üzenetére
Alapvetően a leggyakrabban közel semmit nem érnek a külső hűtések, gyakran csak bekavarnak (a laptop felépítésétől függően). Legalábbis ami tesztet én láttam. Ha használni akarod és nem szeretnéd hogy elfeküdjön hamar akkor kell a jó hűtés (és akkor még nem beszéltünk arról hogy falra mászol e a venti hangtól, játéknál ajánlott ezekhez füles).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS Chromebook C523
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest