- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz
StLui #126415 üzenetére
Látom, kötekedni azt szeretsz
Szerinted, ha tök ugyanazt a márkát, azon belül is ugyanazt a típust választottam, mint az eredeti rendelésnél volt, kivéve, hogy nincs dedikált vga, akkor az szarabb lesz? Mert szerintem nem és ha megkérdeztem volna itt azokat, akik értenek hozzá, ugyanúgy nyugodt szívvel ajánlották volna, mert semmi másban nem különbözik a két gép. Én itt lezárom, mert úgy látom csak te vagy az, aki nem fogta fel a mondandómat és mindenáron valami mást akarsz belemagyarázni a dologba.Más: Beszéltem még a sráccal, akivel korábban és mondta, hogy nyugodtan kérjek garanciafutárt és visszafizetik a pénzt, nem kell bajlódni az elállással és így a futárt se nekem kell fizetni.
Ha visszakapom a pénzt, akkor pedig lehet ismét nézelődni, de így az E5570 ki lesz lőve, mert mindenhol jóval többe kerül ugyanez a konfiguráció. Úgy érzem, hogy valamiben kompromisszumot kell majd kötni, csak még meg kell álmodni, hogy mi legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest