Aktív témák
-
Mr.Face
csendes tag
válasz Bigborisz #5756 üzenetére
Azt tudnod kell, ha az Államokból rendelsz akkor arra rájön a szállítási költség hacsak nem ingyen küldik. És az hogy még tuti rájön az ÁFA, ami a teljes ár és plusz az esetleges szállítás díjának a 25%-a ami itt már egy elég komoly összeg. Ezt kénytelen vagy kicsengetni, így már annyira szerintem nem tuti a dolog. Sőt sokan nem is szállítanak Eu-ba illetve Magyarországra. Tehát mindeképp számold át nehogy a nagy olcsóságból drágaságba kerülj.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
válasz prime_adam #4984 üzenetére
Szia!
Bocsi a beleszólok de akárhogy nézzük, a dell jobban megéri. A lenovóban ott a 8 giga ram ami felesleges és egy gyenge videokártya. A dellben az 5650-el mai játékokat is játszhatsz natívban akár. A 4 giga ram meg totál elég. A proci meg majdnem ugyanaz. Másrászt meg a márkák között nincs különbség, egyik sem egy hulladék, pár évig kiszolgálnak. Főleg hogy a Dellre 3 év a gari. -
Mr.Face
csendes tag
válasz Avicularia #4977 üzenetére
Nem dolgozom a HP-nál, én csak annyit tudok amennyit a telefonban elmondtak. Hogy a svédeknél hogy megy a dolog nem tudom, de itt Magyarországon, látod téged is elhajtottak az akksival. Csak nehogy valaki mást is elhajtsanak a 300k-s gépével mikor alaplapos, és azt hitte van rá még garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
válasz trollreign #4973 üzenetére
Én rákérdeztem annó a HP-nál mikor külföldről akartam behozni gépet, hogy hogyan is van a világgarancia. Külföldön két év illetve éppen amennyit adnak rá ott, de az bárhol a vásárláshoz képest más országban csak egy év. Tehát ha az egy év letelik akkor még ugyan garis a géped de vissza kell vinni abba az országba ahol vetted. Mert máshol már nem fognak foglalkozni vele.
Ezt az ügyfélszolgálaton kérdeztem telefonon, remélem helytálló.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
Sziasztok, szerintetek ez a CPU: Phenom II X4 P920 1.6GHz játékra, 5650 és 1600*900-as felbontás mellé mennyire jó? Vagy érdemes lesz most várni SB-s megoldásokra?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
Sziasztok,
250-300 ezerből szeretnék venni egy notebookot, főleg játékra, netre, filmezésre,tanulásra. Semmi cad meg videovágás, méret legalább 15 de jobban örülnék ha 17-es lenne, akkuidő annyira nem lényeg, hordozni is ritkán, havonta 1-2-szer fogom csak. Egyik márkától sem zárkózom el, igaz Msi-t és Acert nem csípem.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
válasz trollreign #3438 üzenetére
Szerintem alu dv6/7 nincs i3-mal. Csak AMD vagy i5/7
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
válasz laci19880123 #3026 üzenetére
Attól függ hogy mire akarod használni.
-
Mr.Face
csendes tag
-
Mr.Face
csendes tag
válasz upszilon1 #2357 üzenetére
Mindenkienk totál OK a dolog.
Csak akkor menj már megvenni a hipermarket gépet, és ne filozofáljunk arról hogy mennyire költséghatékony venni egy rakás szart, ahelyett hogy egyszer beruházz egy rendes gépre. Ami kb. 15-20 lenne több HUF de közben nagyságrendekkel minőségibb lenne. Ha nem gáz kieggyezhetünk, hogy ez az utolsó írás ebben az ügyben? -
Mr.Face
csendes tag
válasz upszilon1 #2333 üzenetére
Az a sznobság hogy nem vennék egy ismeretlen, nem tudom milyen hűtésű, milyen zajos, milyen recsegős-pattogós szar műanyagból épített gépet? Nem mondom az Acer se jó de 140ért nem fogsz EliteBook minőséget venni. De felőlem vedd meg, látom nem lehet meggyőzni. Írj majd hogy a csodás 3 év gar. alatt hányszor cseréltetted ki.
-
-
Mr.Face
csendes tag
válasz upszilon1 #2322 üzenetére
Nem, az az ALDI-s ajánlat akárhonnan is nézzük nem jó, persze ha akarod vedd meg, de ebben az esetben fölösleges volt beírnod ebbe a topicba ha ennyire nem fogadod meg a tanácsokat. Forumból senki nem venné meg ilyen. Okosabban is ellehet költeni az a pénzt, vitatkozni meg fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy úgy 200-220 ezrem lenne gépvásárlásra, amire kell: filmezés tanulás (max office) néha zenehallgatás de főleg játék. Hurcolászni nem fogom nap mint nap, kéthetente egyszer kétszer ha elviszem az már nagy szó. Eddíg Hp Pavilion-okat nézegettem dv6-osokat.AMD Phenom™ II X3 Triple-Core P820 CPU (3x1,8GHz/3,6GHz, 1,5MB cache)
- 4GB DDR3 RAM
- 500GB 7200rpm HDD
- váltható VGA-vezérlő
- ATI Radeon HD5650 1GB DDR3 RAM - nagy teljesítmény
- ATI Radeon HD4250 - kis fogyasztás
- bluetooth
- BLURAY-olvasó
- 5500mAh-s akkumulátor (20%-kal nagyobb a normál 6 cellásnál)- 15,6”-os 16:9 HD BV LED kijelző 1366x768
- HP TrueVision webcam
- eSATA
- HDMI
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing DAA hang
- Multi DVD-író (DL,LS) + bluray
- 2,45 kg
- WLAN, LAN, 4xUSB, VGA
- ProtectSmart HDD
- Win7 Home Premium 64bit HUN
- 2 év garancia!Namármost találtam egy másik gépet is ami semmi másban nem különbözik csak prociban:
-AMD Turion II Dual-Core P520 (2.3 GHz , MHz FSB) , 1 MB cacheNem ugyanonnan nézem a két gépet a turionos 3 ezerrel drágább de ez valszeg csak a bolt árképzését tükrözi.
Tehát több kérdésem, kérésem is van:
- Ti melyik procival vennétek?
- Elég lesz ez a gép komoly mai játékok legalább mediumban való futtatására?
- Ti adnátok ezért 210 rugót?
- A proci kifogja hajtani rendesen ezt a VGA-t?
- És még arra kérlek titeket hogyha esetleg tudtok olyan notebookot ami hasonló kvalitásokkal bír hasonló vagy jobb ár mellett akkor ajánljatok légyszi, plusz ezzel a géppel kapcsolatban is szivesen fogadok minden észrevételt.Előre is köszi!
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- MacBook Pro 15 2013 év elejei, az akkori csúcs konfiguráció
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta