- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Archanon #37721 üzenetére
Nekem amúgy egy több mint 4 éves HP 530-asom van jelenleg, semmi baja nem volt még eddig, olyan mintha új lenne...
execute93: Ezt nem említetted, akkor vegyél egy fent említett HP 530-ast, Core Duo procisat, 3-4 gb memóriával tökéletes, internetezésre meg filmezésre is, és szerintem ilyen áron lehet is kapni használtan...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Archanon #37644 üzenetére
Azért nem 150 ezres, van ugyanebben a fajtában ami 2 vga-s az viszont drágább kicsit: [link]
Amúgy nem olyan gáz szerintem a fényes kijelző, de természetesen kinek ez kinek az, nem akarom rábeszélni ha nem szereti... Amúgy mint írtam az a HP is elég internetezésre meg filmnézésre, de ha kicsit komolyabbat akar azt 100 ezerért nem kapja meg.
Matt kijelzősből ami meg már megint ajánlottabb darab az meg meint drágább, de azért belinkelem neked: Fujitsu Lifebook A531. Ezt is sokan dícsérik és 3 év garancia van rá. Viszont itt 2GB memóriával adják, de plusz 2 GB pár ezer forintos tétel már bele.
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz Archanon #5716 üzenetére
Elnézést, igazad van valamit elnéztem a procinál
Szerintem főleg a 3 év garancia teszi vonzóvá. A hp kijelzőjénél szerepel, hogy BV ami gondolom a brightview akar lenni tehát fényes. A memória bővíthető később is. Úgy általában jókat szoktak írni róla a többiek.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz Archanon #5705 üzenetére
Ezer forinttal drágábban a Fujitsu a530 3 év garival, i3 CPU-val, matt kijelzővel szvsz sokkal jobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Archanon #4522 üzenetére
Üdv ismét
Szerintetek? Jó ár érte, s még pofás is.Vagy max. 120-130 környékén tudnátok e valóban jót ajánlani? HP, Lenovo, Dell, ezek érdekelnek különösképpen...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bdfhz
aktív tag
Archanon!
Én ezeket a gépeket ajánlom neked. 2 év garanciával rendelkező modern gépek, amelyek megérik az árukat. Teljesítményük számos feladatra elég, pl. netezés, irodai programok futtatása, filmlejátszás (akár FullHD állomány is), képszerkesztés, néhány éves játékok futtatása. A Packard Belltől nem kell félni, a tesztek szerint tisztességes gépeket készít. A Tescóban lévő gépről pontos adatok híján nem tudok nyilatkozni.
-
trollreign
tag
Ha erről van szó, és 2 év garancia van rá, akkor lecsapni rá, amíg lehet!
Kellemes tapintás, tényleg, nagyon kellemes érdes felület, korrekt összeszerelés, kijelzővel nincs gond, és az ára általában 120-130k között mozog, ha ez van 100ért, szerintem mindenképp vedd meg.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11