Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SocketA

senior tag

válasz Chaser #49801 üzenetére

Chaser: Ugyfel siman kifizetne a bevizsgalasi dijat, szentul meg van gyozodve, hogy gyengebb eszkozt kapott, mint kifizetett, de a Dell szerviz semmi ilyen nem ajanlott fel! Ezert jar a nagy fekete pont!

Declare #49802: Szerintem latszik rajta, hogy nem ert tulzottan a notebook-okhoz, ebbol adoan en azt a kovetkeztetest szurtem le, hogy:
    - 200k korul neki azt jelenti, hogy 200eFt-ja van a vasarlasra. 275 az mar szerintem 300 korul lenne.
    - kezdo felhasznalonak nem ajanlanek, egy hasznalt, kulfoldi billentyuzettel ellatott hasznalt gepet, garancia nelkul! Nem tudja, mire kell odafigyelni vasarlaskor, es ha egy ilyen uzleti szerias Elitebook vagy ThinkPad meghibasodik, akkor lehet, hogy megegyszer ra fogja kolteni a 200eFt-ot.
    - mivel nem professzionalis felhasznalasra keres (hiszen akkor nem itt a forumon kerdezoskodne), igy nem feltetlenul kell neki magnezium hazas termek, quadro videokartyaval.

De ahogy eddig is mondtam, szerintem is a legjobb valasztas CAD programokhoz az altalad is ajanlott Elitebook, Latitude, ThinkPad-ek lennenk, de csak akkor ha irodai kornyezetbe kellene, es 400eFt lenne a vasarlasra fordithato osszeg.

Konkluzio: 200eFt-bol bemehet a boltba, es vehet egy relative jo kis gepet egy gigas cudas nvidia kartyaval, 2-3 ev garanciaval, vatta ujan! Az en velemenyem szerint ez az egyszerubb, es biztosabb ut.

De ez a forumozas szepsege, mindenki elmondja a velemenyet, lehetoseg szerint ervekkel alatamasztja, a kerdezo pedig eldonti, hogy kinek (mit) hisz. Peace ;)

Aktív témák