- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
szoltn #41463 üzenetére
Asus előnye: erősebb a vga, aku időt tekintve ez 1ben hátrány is, cpu-ja is erősebb, de az nem számottevő. Dell előnye 3 év gar és a jó szervizháttér, na meg kb 10k-val olcsóbb, én azt venném. Valszeg akuideje is több és egész biztos nincs gond a hangjával.
Sianis: G550L nem fényes, kivéve a kijelzőt. az "A" és a "G" igen, ezeken van hdmi. Elég sokan vettek fórumról, senki nem panaszkodott hogy hangosak lennének. Touchpadot nem ismerem
Az inspironom bőven megfelel minden kritériumodnak, ha eladom akkor leszek gondban, megvegyem-e a 160k-s utódját, vagy várjak a még drágább vostrora
szerk: csibor: ezt a kérdést átpasszolom másnak, nem az én asztalom
a 3300-on amit hdmi-nek véltem nyilván esata, úgyse lenne jó neked
-
Chaser
legenda
válasz
szoltn #41449 üzenetére
Nem gma 4500-tel van, elírás. A cpu mellé tokozott vga adja a képet, ami kb egy hd4200 szintű dolog, megspékelve talán még jobb HD gyorsítással és még több audio adatfolyam átvitelével hdmi-n.
szerk: petcsike: Jó lesz, de vegyél mellé +2 év garkiterjesztést, 18k bruttó körül van.
-
Chaser
legenda
válasz
szoltn #41444 üzenetére
T4300 és T6600 között extrém esetben lehet 15%, max 20, de az már nagyon max. 1ébként veszel a T4300 helyére pl egy T9400-et használtan, és akkor már fogsz érezni különbséget.
porgetes: i3-as gépet vegyél, 160k alatt ott van az inspiron 1564 3 év garral. Toshibák is jók, nem néztem mivel szerelik őket.
szerk: A notebookchecken megnézheted melyik vga hol helyezkedik el, úgy emlékszem az 5145 jóval erősebb mint a 4570.
-
Chaser
legenda
válasz
szoltn #39777 üzenetére
T5870 is jó
Annyira nem tudod majd alulfeszelni mint az enyémet, és sztem nincs benne sse4.1.
stevve : Tudom, hogy nem tud, de a t6400 mellett mindent megevett amit eddig néztem, kivéve a killa_sample-ket, azok csak eldöcögnek. Lényeg 1080p-s filmek is flottul mennek nálam, üröm az örömben, hogy nem ismeri fel hdmi-ről a tv-t, szóval vagy másik kábellal jó lesz, vagy ezt is adhatom el....
-
Chaser
legenda
válasz
szoltn #39535 üzenetére
A probook-kal az a gond, hogy "egybeépített", a bill alatt van minden, még hdd-t se tudod kivenni. ha fu-sitól nem idegenkedsz a pi 3560 t4300 cpu-val szerelt változata bestbuy, gt240m 1gb ddr3 vga-val szerelt, 3gb ram, 320gb hdd, hdmi, esata, masszív váz, kiváló hűtés..iponban 132k bruttó, 20k körül veszel mellé +2év gart és lesz egy jó géped, valamilyen szinten gta4 is biztos elfut rajta, kérdezz rá az amilo topikban, valaki biztos megnézi.
-
spyduck
nagyúr
válasz
szoltn #39538 üzenetére
A két VGA között szinte semmi különbség nincs. Nem, h a GTA4 de még a GTA SanAndreas is szaggatni fog rajta. A GTA4 még a legerősebb notikon is rosszúl fut mivel nem pc-re lett optimalizálva.
Ha PS CS4-el szeretnél dolgozni akkor meg nem ára a nagyfelbontású kijelző nem? Legalább egy 1680x1050-es.
Mennyit szánsz rá? Van konkrét bolt ahonnan vásárolni akarsz?
Ha viszint feltétlenül a két gép közül választasz akkor válaszd azt amelyikre több garancia van mivel minőségbeli különbség nem nagyon van a kettő között. -
spyduck
nagyúr
válasz
szoltn #39535 üzenetére
Majd biztos jönnek a hsz.-ek, h a fusi az szar. Nem igaz. Minőségbeli különbség nincs közöttük. A HP-nak egyszerűen jobb a szervize és a drivertámogatottsága. Ugyan ez elmondható a fusi-ról is de a HP jobb.
Mennyid van rá? Mire használnád? Hol szeretnéd venni? Csak mert a kinézett FUSI árából sokkal jobb gépet is lehet venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early2013 - i7 I 8GB I 500SSD I 13,3" Retina I OS X Catalina I Cam I Gar
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest