- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
akkor viszont IBM mindenképp(sztem).
mert:
-ennél megbízhatóbbat, jobban összerakottabbat nem találsz(elfogult ibm fan)
-jó szervízháttér, kevés hiba
-kétmagos procit photoshop és társai kihasználják + kétmagos pár év múlva nagyonnagyon jól jöhet(mikor egyre több alkalmazást optimalizálnak rá)
ibmnél viszont pöcök(megszokható, ha nincs más - írtad, h utazásnál nem találnád jónak. na én meg pont akkor használom a legtöbbet.. miért? fogalmam sincs).
külső DVD meg a Te dilemmád, de sztem ha veszel egy 2-4-6-... gigás pendriveot, akkor azzal valamilyen szinten kiváltható a CD - DVD használat.. persze egy külső kell.
mod: jaigen: egy ibm X az pár év múlva is az lesz, de mondjuk egy asusnál ebben nem vagyok biztos(ismét elfogult).
max pár hónap után megveszem Tőled féláron, ha nem tetszik
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest