Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
JulWCZar #1125 üzenetére
Egy 2001-es Vaio még rendesen összerakott számítógép volt, nem is említheted egy lapon a mai konzumer gagyi modellekkel. * Leírom még egyszer, mert látom hihetetlen számodra: annyira szar műanyagból készül némelyik, hogy a táskában hordva is szanaszét kopik a borítása, a kinyitás-lecsukástól reped, törik a zsanér mellett és a legkisebb véletlen ütéstől is a reped a burkolat, emellett hajlamos a kontakthibákra. Ilyen gépre nem tudsz úgy vigyázni, hogy semmi gondja ne legyen, hiába próbálod hímes tojásként őrizgetni. Szándékos károkozásról pedig szó nincs, egyszerűen üzemszerű használatról beszélünk. Jellemzően az Acer, Toshiba Satellite és a FuSi Amilo legolcsóbb modelljeiről beszélünk, meg a különböző gagyi barebone-okra épülő legolcsóbb gépekről (Clevo, Gericom, Albacomp, ECS, Aopen, meg ki tudja még milyen néven mennek ugyanezek). További részletes információkért lásd a topikjukat.
''Évek óta használok notebookot, és egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam az ölemben.''
Ha olyan notid lenne, ami alkalmas erre, csak így használnád. Egész nap számítógép előtt ülök az irodában, nekem az a kikapcsolódás, hogy eldobom magam a kanapén, vagy a kagylófotelben, és mégis ott hever az ölemben az egész világ. Persze dolgozni már eszem ágában sincs ilyenkor.
* Igen, volt Vaio-m is, egy Athlon XP 2000+ procival és GF4 MX420-as VGA-val. Jó kis gép volt, szeretnivaló, de elég nagy, nehéz, és nagyon melegedett. Ölben használni kényelmetlen volt, de asztalon persze nem volt vele gond, és még azt is túlélte, hogy kedvesem egyszer leejtette - tudom, veled ilyen sosem történhet.
p
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest