Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz JulWCZar #1125 üzenetére

Egy 2001-es Vaio még rendesen összerakott számítógép volt, nem is említheted egy lapon a mai konzumer gagyi modellekkel. * Leírom még egyszer, mert látom hihetetlen számodra: annyira szar műanyagból készül némelyik, hogy a táskában hordva is szanaszét kopik a borítása, a kinyitás-lecsukástól reped, törik a zsanér mellett és a legkisebb véletlen ütéstől is a reped a burkolat, emellett hajlamos a kontakthibákra. Ilyen gépre nem tudsz úgy vigyázni, hogy semmi gondja ne legyen, hiába próbálod hímes tojásként őrizgetni. Szándékos károkozásról pedig szó nincs, egyszerűen üzemszerű használatról beszélünk. Jellemzően az Acer, Toshiba Satellite és a FuSi Amilo legolcsóbb modelljeiről beszélünk, meg a különböző gagyi barebone-okra épülő legolcsóbb gépekről (Clevo, Gericom, Albacomp, ECS, Aopen, meg ki tudja még milyen néven mennek ugyanezek). További részletes információkért lásd a topikjukat.

''Évek óta használok notebookot, és egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam az ölemben.''

Ha olyan notid lenne, ami alkalmas erre, csak így használnád. Egész nap számítógép előtt ülök az irodában, nekem az a kikapcsolódás, hogy eldobom magam a kanapén, vagy a kagylófotelben, és mégis ott hever az ölemben az egész világ. Persze dolgozni már eszem ágában sincs ilyenkor. :DDD

* Igen, volt Vaio-m is, egy Athlon XP 2000+ procival és GF4 MX420-as VGA-val. Jó kis gép volt, szeretnivaló, de elég nagy, nehéz, és nagyon melegedett. Ölben használni kényelmetlen volt, de asztalon persze nem volt vele gond, és még azt is túlélte, hogy kedvesem egyszer leejtette - tudom, veled ilyen sosem történhet.

p

Aktív témák