- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #16399 üzenetére
kis update: (sajnos már nem engedi szerkeszteni a hozzászólást)
Majdnem el is felejtkeztem szajoho-ról.
Tőle névre szóló számlával és garanciajeggyel tudsz venni renew-os HP-Compaq 8710w notebookot 330e Ft-ért. Ez a notebook 17" kijelzővel van szerelve és nem 15,4"-ek, mint a fentiek, valamint ebben a notebookban nVidia Quadro FX1600M 512MB DDR3 szerelt VGA van. Ez a VGA 8700M GT-nek felel meg és az 512MB DDR3 VRAM miatt veri az Acer, a Dell és az álltalam fentebb linkelt Asus notebookot is. Valamint a Quadro, CAD-ra (és más tervező programokra) van optimalizálva. (De persze ezek mellett ugyanazokat a dolgokat is tudja, mint egy sima 8700M GT, mint pl HD film lejátszás)
Jah és nem is említve, hogy ez a HP notebook erős, strapabíró, karcálló műanyagból készült330e Ft-ért ez a HP-Compaq 8710w notebook a legjobb minőség és teljesítmény terén is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
visanci #16396 üzenetére
A NVIDIA® GeForce® 9500M GS picivel gyorsabb, mint az ugyanolyan 8600M GT, azonban ez a 9500M GS DDR2 VRAM-al van szerelve, az általad linkelt Dell pedig DDR3-as 8600M GT-vel, ezért a Dellben levő 8600M GT nagyobb teljesítményű. Ezért én a Dell-t választanám.
Viszont picit olcsóbban, picit kissebb procival van az Asus-nak egy elég jó gamer notebookja:
Asus G1S 301,986 Ft Ez is 15,4" kijelzővel rendelkezik, csak a Dell kijelzőjével szemben nem 1440x900 a maximum felbontása, hanem 1680x1050Jah és nem 2GB hanem 3GB RAM van benne. Személyszerint én az Asus-t választanám, mert sokkal bejövősebb nekem a külselye
Jah és as Asus gépéhez elvileg adnak notebook hátitáskát és gamer egeret is.
-
Darth_Revan
veterán
Csak fél év gari az alaplapra?
Ezt nem is tudtam
-
Darth_Revan
veterán
Úgy vélem ezek a játékok jól mennek ezen a VGA-n
De a Total War-okon ne lepődj meg, ha mégis leesik az FPS...a régi notimban (amiről a tesztet is írtam) 8600M GT mellett is igazi nagy város ostromnál azért meg-megakadt a Rome elég rendesen.
Hűtőpad pedig szerintem felesleges, ha normális hűtéssel látta el a gyártó. Azonban ha tuningolod a VGA-t vagy a napon ülve használod, akkor valóban hasznos lehet
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Norbi.Sz #16195 üzenetére
Renew-ba olyan HP notikat kezdenek újraforgalmazni amik boltban/raktáron visszamaradtak vagy pedig bemutató példány volt, tehát nem használtak (kivéve a bemutató példányt) és normális garit vállal rá maga a HP.
ASIS-ba pedig olyan HP notebookok tartoznak amiket már egyszer eladtak, de visszavittek. Ezeket a HP felújította és újra forgalomba helyezte. Álltalában nem közvetlenül a HP, hanem a bolt vállal az Asis notebookokra garanciát. -
Darth_Revan
veterán
Nagyon elkötelezted magad a Toshiba mellett? Max mennyit szánnál rá?
Szerintem PES08 jól menne ezen a gépem.
De én akárki akármit mond ha játékra vennék notit, akkor NVidia VGA-val szereltet vennék...tudom, hogy az ATi is elég jó (papíron), de én láttam már több noti ATi VGA-t néhány játékban indokolatlanul alulmaradni teljesítményben NVidia VGA-val szemben. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Rain Blade #16127 üzenetére
Nekem is angol billentyűzetem van, de nem is zavar.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
sz0tyi #16066 üzenetére
Maga a notebook jó darab azonban 3D teljesítményét nem lehet összevetni egy 6600GT-vel rendelkező asztali PC teljesítményével.
Maga az ATi xpress 1250 nem 3D teljesítményre lett csinálva és többek közt e miatt (meg azért is, mert nincs saját memóriája, hanem a rendszer memóriából tud csak elvenni) kb 3x lassabb, mint egy 6600GT. (vagyis ha egy játék 25-30FPS-t produkál 6600GT alatt akkor az x1250 kb 8-10FPS-t produkál)
Mennyire fontos a 3D teljesítmény?
A HP és a Dell is többnyire megbízható márka, az egyik legjobb minőségek az országban. -
Darth_Revan
veterán
válasz
AMD Power #15981 üzenetére
Szerintem Renew-al semmi baj nincs. Renew-ba olyan notikat kezdenek újraforgalmazni amik boltban/raktáron visszamaradtak vagy pedig bemutató példány volt, tehát nem használtak (kivéve a bemutató példányt) és normális garit vállal rá maga a HP. Ráadásul az áruk is kedvező.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
dabgergo #15797 üzenetére
A bal oldali teljesítmény téren jobb, mint a jobb oldali és olcsóbb is! Viszont rád is vonatkozik, az amit fentebb írtam, ha játszani akarsz akkor 1280x800.as kijelzővel próbáld beszerezni a bal oldalit, mert 1440x900 már sok lenne ennek a VGA-nak, ha meg lentebb veszed a felbontást akkor nem olyan szép az LCD képe
Bár ha játék az elsődleges szempont akkor ennyi pénzért van sokkal gyorsabb noti is 15" kijelzővel. -
Darth_Revan
veterán
válasz
kavicssli #15788 üzenetére
Lehet, hogy csúnyácska (mondjuk nekem tetszik
), de karcálló műanyagból készült (mondjuk láttam már olyan elvetemült embereket akiknek mégis sikerült megkarcolniuk valahogy, elég dúrván)!
Asis nem márka név, HP-Compaq a márkája! Asis az a HP programjának a neve (úgy, mint a Renew), ami abból áll, hogy újra felhasználnak visszamaradt notebookokat. Az Asis esetében azt jelenti, hogy már egyszer el volt adva, de visszavitték valami ok miatt. A HP ezt a visszavitt notebookot felújította és újra eladásra jelölte. Nagyjából ezért is az alacsony ár
(A Renew-al megjelölt notik is visszamaradt notebookok, de azokat nem adták el, hanem vagy kiállított példány volt, vagy pedig a raktárban maradt) -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #15784 üzenetére
Találtam jobbat: Acer Aspire 5720ZG-3A1G16Mi (LX.ANG0X.190) Jobb a VGA benne
Viszont ha a vinyó méret nem annyira fontos akkor valóban az sghc_toma álltal javasolt HP nc8430 a jobb választás az ATi X1600 VGA miatt, ez a COD 4-et is elfogadhatóan vinné -
Darth_Revan
veterán
válasz
kavicssli #15778 üzenetére
Esetleg ez? HP-Compaq 6820s (KE161ES) Intel Core Duo T2370 proci és ATI Mobility Radeon X1350 128 MB saját memória. (Ez a VGA jobb az általad linkelt notik VGA-jánál)
Bruttó: 158 400,- Ft
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Zjunior #15747 üzenetére
Ha gamer notit szeretnél venni, akkor 200k környékén ez a legjobb választás: MSI GX600PX-034 221,782 Ft.
T7250 2.0Ghz-es proci+NVidia Geforce 8600M GT 512MB DDR2 VGA. -
Darth_Revan
veterán
válasz
sedios #15425 üzenetére
"a 9xxx-es széria váltja a 8xxxx-es szériát nvidia gpu-knál"
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9500M GS-t láttam még csak, de az sz*rabb, mint a 8600M GT....ügyes húzás volt NVidia-tól kiadni "9" számozással, mert így sok ember azt hiszi, hogy jobb, mint a "8"-as VGA-k...a sz*r 9500M GS-es notik helyett inkább hoznának 8800M-es VGA-val szerelt notikat...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
fwgoze #15359 üzenetére
"a notebook nem játékra való"
Hááát, azárt van már jó pár olyan notebook amin vígan lehet játszani
Például láttam már egy olyan LAN partyról is képet, ahol 90%-ban csak notebook volt
(sajnos már törölték a topikot ahova be lett szúrva ez a kép és én pedig nem mentettem el
)
-
Darth_Revan
veterán
DirectX10, Shader Model 4.0, még pontosan nem tudni mennyit fog elérni 3DMark06-ban, de az Intel célja, hogy 3X%-al gyorsabb legyen, mint az x3100, tehát kb 1000 pontot fog elérni 3DMark06-ban. Valamint a folyamatos HD-DVD és Blu-Ray lejátszás érdekében beleintegrálják az Intel Clear Video legújabb változatát és HDCP támogatást is.
-
Darth_Revan
veterán
Az R61i-hez mellékelnek Battery stretch nevű programot (ami röviden azt csinálja, hogy kikapcsolja azokat a hardver elemeket amit éppen nem használsz), ami mellett ha netezel (tehát minimális terhelés) a gépen akkor kb 2óra 30perc-et bír. Terhelve nem tudom mennyit bír, de szerintem kb 1 órát.
Az Acer is minimális terhelés mellett kb 2 órát bír, terhelve pedig kb 1 órát. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Zalaymate #15310 üzenetére
hát, őőő, Intel VGA-val és nem állnék neki WoW-ozni, főleg akkor nem ha raidel is (tudom, 10 FPS is játszható valakinek)....ha gond nélkül akar WoW-ozni akkor minimum egy ilyen kell. Ezen már 1280x800 felbontásban mediumon talán már nem lesz gond raid közben az FPS-el.
Viszont ez nem igazán nagyon strapabíró notebook. Ennyi pénzért döntenie kell, hogy strapabíró noti kell-e neki vagy pedig olyan ami viszi a WoW-ot. -
Darth_Revan
veterán
válasz
(Kolombusz) #15306 üzenetére
Azért nem olyan rossz az az Acer és van rajta S/PDIFF is
Viszont ha ez a csatlakozó mégse lenne olyan fontos, akkor valóban az IBM a jobb vétel.
-
Darth_Revan
veterán
2 notebookot javasolnék:
1) Lenovo (IBM) ThinkPad R61i (NF5D5HL) -> jó szervíz, jó minőség. Bruttó: 199 200,- Ft2) Acer Aspire 5720ZG-2A2G16Mi (LX.ANG0X.057) -> jó minőség, azonban néhányan panaszkodnak a szervíz lassúságára (viszont a szervízeltetést könnyebb). PH! teszt a nagytestvéréről. Bruttó: 188 400,- Ft
Mind2-n van S-Video out, azonban S/PDIF csak az Acer-en van.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Roland35 #15283 üzenetére
Látom fontos a 8600M
Ebben az árkategóriában 2 notebookot találtam ami jobb, mint az általag linkelt:
1) Acer Aspire 5920G-102G16N 226,842 Ft (15" kijelző)2) MSI GX700PX-200HU 228.084Ft (Ebben nem 8600M GS van, mint az álltalad linkelt notiban és mint a fenti Acer-ben, hanem 8600M GT és ehez jár ajándék notebook táska és A4 Tech gamer egér!)
A kettő közül az Acer jobb támogatottság terén, teljesítmény terén pedig az MSI. Az álltalad linkelt Fujitsu Siemens notinál pedig mind2 jobb kb minden téren
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Borat7 #15268 üzenetére
Én kettőt javasolnék:
-ASUS G1S-AK154C gamer notebook (elég megyőző a külseje is) 314.070 Ft
-DELL XPS M1530 324.535Ft
Mind2-ben NVidia Geforce 8600M GT 256MB DDR3 VGA van.
Az Asus-ban nagyobb felbontású azaz 1680x1050 kijelzp van, ami már túl sok a 8600M GT-nek, a Dell-ben 1280x800 (WXGA) van, ami bőven elég a 8600M GT-nek...szóval az Asus-on a natív felbontáson már gond lehet nagy raideken viszont a Dell natív felbontásán nem (ha lentebb veszed a felbontást az Asus-on akkor picit mosott lesz a kép), a Dell-ben viszont nagyobb a processzor. A Dell-re 3 év az Asus-ra 2 év garancia van.
ah, az az Asus olyan durván néz ki, ha én még keresnék gamer notit, akkor lehet, hogy be is ruháznák ráu.i.: Bár most nézem, a HP-nak is van egy igen jó teljesítményű business notebookja...annyira jó, hogy teljesítményben veri mind2-t amit fentebb említettem: HP-Compaq 8710w. Core2Duo T7500 2.2Ghz proci és NVidia Quadro FX1600M 512MB DDR3 VGA! (Ez gyakorlatilag egy Geforce 8700M GT, tehát alapból gyorsabb, mint a 8600M GT) És ez a Quadro VGA elég jól tuningolható. Egy úriember a PH! aprohírdetése között árul ilyeneket névre szóló számlával és 1 év teljeskörű garanciával, 359.000 Ft-os áron.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
"és a kedvencem: "tudjon mindent, crysys fusson fullon, 150-ből ezt már illene"
lol, ez tetszettViszont lehetnek kivételek! (Sajna az ilyen alkalom ritka mint a fehér holló) Ritka esetben feltörekvő gyártó dobhat szinte fillérekért elfogadható minőségű laptopot piacra, ami viszi a Crysis-t fullon és ugyanannyiba kerül, mint egy rosszabb minőségű laptop, ami csak mediumon viszi, azt is döcögve....szerencsére utóbbi időben volt is egy ilyen alkalom
-
Darth_Revan
veterán
válasz
T-unit #13548 üzenetére
Gateway notit vettem (Acer cége), Geforce 8800M GTS VGA-val, aminek 512MB DDR3-as memóriája van. Külföldről vettem, vámmal+áfa-val 320e Ft volt. Csak egyetlen baja van, hogy (még
) T5450 1,67Ghz-es proci van benne, ami picit visszafogja és ezért csak 7000 pont körül teljesít 3DMark06-ban. Core2Extreme Procival eddig a max amit kihoztak ebből a gépből az 10220 pont 3DMark06-ban, ami szerintem nem olyan rossz
(Core2Duo T9300-al 9800 pont a max amit eddig láttam)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
(Kolombusz) #13540 üzenetére
Nah igen, ez is fontos
-
Darth_Revan
veterán
válasz
(Kolombusz) #13538 üzenetére
Napi sok-sok cipelés miatt én a Thinkpadot választanám, mivel az elég masszív házba van rakva és nem kell annyira odafigyelni rá.
Azonban az A200-asban levő ATi HD2600 majdnem 2x gyorsabb, mint a Thinkpadban levő, NVidia 8400M GS maggal rendelkező Quadro VGA, ezért játékokra egy picit jobb.Azt viszont neked kell eldönteni, hogy hajlandó-e vagy egy picit jobban odafigyelni cipelés közben a notidra, a nagyobb teljesítmény érdekében.
Azt meg ne felejtsd, hogy CPU-t és HDD-t bármikor cserélhetel bennük nagyobbra
-
Darth_Revan
veterán
Kötözködés ON
"vagy az egyszerűbb gamekhez elég-e egy integrált"
Nem az számít, hogy integrált-e vagy sem, hanem, hogy van-e elkülönített, saját memóriája. (de gondolom te is erre céloztál) Én notimban Geforce 8800M GTS van saját 512MB DDR3 memóriával, az alaplapra integrálva
Kötözködés OFFEgyszerűbb játékok alatt mit értesz pontosabban?
NVidia Forceware driverben alapból több féle szintek vannak egyre nagyobb GPU/memória órajelekkel, és értelemszerűen a teljesítménytről függően állítja be, hogy mire van szüksége. (játék alatt a maxot adja)
-
Darth_Revan
veterán
Én többnyire annak hiszek ami a gyártó oldalára van írva
4 magos mobil prociról meg még felesleges gondolkodni, jóóó pár hónap mire az a piacra kerülne (ezért is felesleges még találgatni is, hogy 965 tudja-e kezelni)...és akkor is az ára annyi lesz, hogy már kifutna egy közepes minőségű laptopot
De ha feltétlen szükséges a 4 mag és nem akarsz várni, akkor válassz olyan notit ami asztali procikat kezel és nem mobil procikat. (így az tudja kezelni a 4 magos Quad asztali procikat)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kekegsm #10346 üzenetére
"Egy 8600M GT-vel nem fog 6-7-8 orakat menni a laptop, max 3-3.5 orat"
Játék+akkumulátor használatot FELESLEGES párosítani, mivel normális esetben akkumulátorról menő notebook kissebb órajeleken megy, mintha hálózatról menne, és ezeken a kissebb órajeleken meg legtöbb játék játszhatatlan. És ez nem csak 8600M GT-nél van, minden notebook VGA-nál, még ATI x1150-nél is. Bár ezt lehet ki lehet kapcsolni, de akkor ha valaki cpu és a vga normális órajelein játszik akksiról akkor minden notebook sokkal hamarabb lemerül, hiába van az egyikben 8600M GT saját memóriával, a másikban meg ATi xpress 1150 shared memóriával ...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Europum #9778 üzenetére
"de azért egy WOW-ot elvisz, és multimédiára tökéletes"
A WoW-os dolgot kiegészíteném, hogy ha egyedül questelgetel a WoW-ban akkor játszható, de ha valami nagyobb embertömeget igénylő aktivitásban szeretnél részt venni (Alterac Valley, vagy szimplán egy 25 fős raid) akkor azért leesik az FPS 10 vagy az alá a megosztott memória miatt többek közt,ami valljuk be,nem valami játszható teljesítmény.
És ez többnyire igaz minden olyan VGA-ra aminek nincs saját memóriája. Bocsi, hogy beleszóltam, csak nem egyszer találkoztam már olyan emberrel aki olcsón szeretne notebookot amin WoW-ozhatna, és gondolom te se szeretnéd, ha valaki csak WoW miatt venne GMA X3100-al szerelt notit és aztán csalódna ...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
LALA_kiraly #8027 üzenetére
végülis az Acer se Magyarországon javítja a notikat,hanem Csehországba küldi...(tudtommal)
És ezért Acer-re is ritka esetben lehet várni 1 hónapot... -
Darth_Revan
veterán
válasz
parandroid #8013 üzenetére
"az MSI a piac alsó szegmensére pozícionált, viszonylag nagy teljesítményű, de meglehetősen rossz anyagminőségű és kevéssé jól sikerült összeszerelésű gépeket árul - csábítóan alacsony áron"
Az lehet,hogy a hadszíntéren a seregek nem cserélnék le a DELL notikat MSI-re,de azért ez kicsit túlzás amit írsz...pl haveromnak is MSI notebook van (tavaly vette 150e Ft-ért) és ő tényleg hurcolássza is mindenhova (koliba,vonaton,kerti party,házi buli,stb) és simán bírja neki. Az igaz,hogy a ezüst színű gépe nem igazán "karcmentes" már,de tényleg jól bírja és jól is van összeszerelve...pl a RAM-okat védő fedőlapot is alig tudtuk leszedni
Jah és kb az alsókategóriás ECS notebook-ra igaz az amit te itt most írtál,mivel MSI notebookkal ellentétben,ECS notebookbra már volt olyan példa,hogy a frissen kicsomagolt notebookból már rögtön kiesett 1 csavar...
Abban 1etértek,hogy pl a 200e Ft feletti értékű MSI notebookok műanyagból,a hasonló árú Acer notebookok pedig magnéziumötvözetből vannak,de kb szerintem tök8,mert ha leejtem akkor ígyis-úgyis elromlik mind2...akit meg zavar a karc,az meg tudja védeni a műanyagból készütl MSI-t is,ha akarja.Az MSI szervíz pedig egyre fejlődik,és lehet,hogy 2x több a szervíz idő,mint más gyártónak,de a szevíz igénybevétel aránya is sokkal kissebb.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #1364 üzenetére
Jah az kimaradt,hogy a PDAmania cikkében ([link]) se találtam semmi 1250-ről
-
Darth_Revan
veterán
ATi Radeon Xpress X1250 jobb sebesség+DirectX támogatottság terén,mint az ATi Radeon Xpress X1150? Az 1250 támogatja a Dx9c-t?
Az ATI oldalán úgy van hírdedve,hogy ATi Radeon Xpress X1250 for Intel notebooks...viszont a notebook amit néztem AMD...akkor hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #1295 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
ATi Radeon 1150 tudom nem a legcsúcsabb játékra,de pl haverom MSI notijában geforce Go 6100 van és COD2-őt élvezhetően vitte. Az ATi 1150-ese is tudná ezt a keveset teljesíteni játékokkal szemben,mint az Nvdidia 6100-asa,vagy a dx9b támogatás miatt nem ? Vagy ha hiszek a 3dmark eredményeknek akkor még jobb is lenne ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Dr. Akula #1287 üzenetére
''Mindkét vga inkább csak arra való hogy kirajzoljon vmi képet a kijelzőre. Egyik se játékra való. Persze egy BG-nek, AOE2-nek nem kell 3D, arra bármi jó''
Azért ez nem teljesen igaz,Intel 850 WoW-ot tudta vinni,ami azért már elég régi vga...meg láttam Geforce Go 6100-at is ami Call of Duty 2-őt elég szépen vitte -
Darth_Revan
veterán
Köszönöm a válaszokat
Ahogy látom a vélemények eléggé megoszlanak
Aki az Asus-t mondta jobbnak az figyelembe vette azt is,hogy a HP-ban 2x több RAM van? (mert ha a HP-t venném akkor még vennék bele az alap 512 mellé még 512-őt)
Az érveket amiket felsoroltatok,számomra is fontosak,viszont még az is fontos lenne,hogy a VGA teljesítménye terén melyik lenne a jobb. Vagy a HP a 2x több RAM miatt már alapból jobb lenne ?
Jah és az oprendszer amit adnak notebookhoz azt hogy szokták adni ? CD-n adják és a vásárlónak kell feltenni,vagy a gyárban felteszik és adják cd-n is,vagy pedig nem adnak cd-t,hanem csak felteszik a gyárban ?
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Még 1 utolsó kérdés...ti melyiket választanátok a 2 közül,és miért?
-ASUS A6M Q049 [link]
-HPQ NX6325 EY352EA (nem 512,hanem 1024MB memóriával)[link]
A bolt ahol venném,20 ezer Ft a különbség közöttük,megéri 20ezer Ft-al többet adni,hogy Geforce Go VGA legyen benne,ami dx9c-t támogat,a dx9b ATi-val szemben ? Legalábbis én ezt a 2 különbséget vettem észre legjobban,de több szem többet lát -
Darth_Revan
veterán
Melyik VGA a jobb? Az ATi Radeon X1150,vagy a Geforce Go 6100?
-
Darth_Revan
veterán
Adott 2 notebook,az 1ikben ATi Radeon X1100,másikban ATi X300-as VGA van...a 2 VGA közül melyiknek a jobb?
Megtudná valaki mondani,hogy milyen (és mennyi) az elérhető legolcsóbb notebook Geforce Go 7400-assal? (vagy hasonló teljesítményű VGA-val) -
Darth_Revan
veterán
HP Notebook nx6325 - EY343EA-ról tudna valaki tapasztalatot mondani? Multimédiás teljesítménye milyen? Az ATI Radeon Xpress 1150 hogy bírja a játékokat? mert azrét jó lenne,ha pár játékkal meg tudna bírkózni
(nem tegnapi játékra gondolok és nem minden maxra állítva)
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest