- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Kettő közül melyiket érdemes választani:
Gigabyte G24F-2 vagy AOC 24G4X?
A másodikat olvastam tesztekben mint jó monitor, viszonz az első jobban van ajánlva itt a topikban ahogy észrevettem.
Az elképzelés az volt hogy 50K körül legyen IPS, állítható, 120hz+. Egyenlőre PS5-el használnám, de később szerintem PC-vel -
skt
tag
Sziasztok,
Gigabyte G24F-2 jelenleg 50K alatt beszerezhető ahogy néztem. Van bármi más amit ajánlanátok helyette, vagy vehető? Az alaphelyzet az lenne, hogy legyen ebben az ársávban, 24" 1080P IPS 144Hz legalább, és ha állítható az jó lenne, de nem feltétel. -
skt
tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni, amit előre is köszönök.
PS5-höz keresnék monitort, főleg FIFA, COD, néha valami RPG.
Egyáltalán mennyire ajánlott hozzá az 1440? Jobb lenne az 1080?
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Nagyon max 100k de inkább alatta
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27", 1440p, 120hz+
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
SÍK
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
90%-ban PS5-el lenne használva, így ez lenne az elsődleges. Valamint ha HO-n vagyok akkor rádugnám a lapotpot, ha valami nagyobb excelt nézek, de ez abszolút másodlagos.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
PS5 miatt csak Freesync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
2 HDMI legyen rajta a fentiek miatt
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Ha állítható a magassága és dönthető az jó lenne de nem feltétel -
skt
tag
Sziasztok
Monitort keresek, 90% jatekra, 24",1080p,144hz, IPS, 60k max. Kettot lattam ami belferne a keretbe: MSI Optix G241, Acer Nitro KG242YPbmiipx. Melyik az ajanlott? Vagy ezeken kivul lenne mas amit erdemesebb ebben az arkategoriaban? Elore is koszonom -
skt
tag
Sziasztok!
Xbox series s-hez keresek monitort. Itt aprón venném, keret 50 körül van.
144hz, 24"-27", 1080p, Freesync, és fontos hogy hdmi-n tudja a 144-et.
Tudnátok ajánlani valamit? -
skt
tag
Sziasztok!
[link]
Erről van valami infótok? Sehol nem találok még csak egy tesztet sem..Ez valami modell butított változata, vagy valami ilyesmi? Tudnátok mondani valamit, mert ár alapján okés lenne. -
skt
tag
Sziasztok!
Mostanaban fogok uj gepet epiteni, alapvetolegesen az 1080p 60hz/fps a cel mindenhol, nem is feltetlen a legmagasabb beallitasokon. Viszont a kompetitiv fps-eket (pl csgo), abszolut low beallitasokkal tervezem, es megfordult a fejemben egy 144hz-s monitor vasarlasa ( a low miatt garantalt a minimum 144fps)
A kerdesem az lenne hogy szerintetek jelen helyzetben, erdemes e csak ezert 144hz-s monitort vennem, hiszen mashol nem hasznalnam ki. Vagy meg ott sem jelentene akkora elonyt, es maradjak egy sima 60hz-nel? Elore is koszonom! -
skt
tag
Sziasztok!
Főleg használtan keresek monitort, a felbontás 1080p, játékra kellene, a méretben bizonytalan vagyok (normál távolságból nézném). Viszont mivel főleg kompetitív fps-re kellene, amiket amúgy is alacsony grafikai beállításokkal játszik az ember, így nem tudom hogy indokolt e egy 144hz-es monitor akár egy gyengébb konfig mellé. IGazából, a fő kérdés ez lenne, hogy mondjuk egy 2600 570 kombóval, egy cs:go alacsony beállítások mellett, indokolt e a 144hz.
A keret kb 50k
Előre is köszönöm!
-
skt
tag
Sziasztok!
Xbox one s/ PS 4 slimhez keresnék monitort
A keret kb 50, méretet nem tudnék mondani, de legyen legalább 23" és legalább FHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest