Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bird111

csendes tag

válasz Luck Dragon #128478 üzenetére

Köszönöm! Szimpatikus darabnak tűnik. :)

@sztivo, neked is köszi a javaslatokat! Az ajánlott LG-vel én is szemeztem. A Gigabyte darab okés, de a küllemével jól elbántak a GB-nál. :( Az ára azért egész meggyőző.

• Bird111

csendes tag

Sziasztok!
    Az elmúlt hetekben megy a dilemmázás barátnővel, hogy milyen monitort válasszunk. Én 2x24” IPS 1080p@60Hz panelről váltanék, ő 1x27” VA 1440@60Hz-ről. Mivel egymás asztalához felváltva fogunk ülni, ezért abban a kompromisszumban maradtunk, hogy 2x1 db ugyanolyan 34-38” ultrawide igásló monitorra lesz szükségünk vegyes felhasználásra (ebbe a gamingtől, az excel táblák szerkesztésén és kódoláson át a [nem profi] képszerkesztésig, videóvágásig minden beleértendő - igen, mindketten a gépeink előtt élünk).

Hard követelményeink a választott darab előtt:
    - 3440x1440p felbontás
    - IPS panel
    - 34-38” képátló
    - 300 nitnél magasabb fényerő, lehetőleg közelebb a 400-hoz
    Nice to have dolgok fontosságuk sorrendjében:
    - USB-C thunderbolt csatlakozó
    - Beépitett, “elmegy” hangzású hangszórók
    - 120 Hz vagy magasabb
    - Flexibilis talp vagy állvány, ami nem foglal sok helyet az asztalon
    - Hajlított valamennyire

Itthon, a piacon most elérhető modellre lenne szükségünk. Körülnéztem már amennyire lehet, de itt hátha van olyan kollega, aki tapasztalatból tud ajánlani ezt vagy azt. Mivel egyszerre két darab monitor megvétele következik, ezért örülnénk, ha a bruttó darabár megállna 300k környékén, de ha ennél kicsit többet kell adni egy tapasztalatból jó darabért, akkor kíváncsiak vagyunk.

Köszi!
    B.

Új hozzászólás Aktív témák