- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrik1994
csendes tag
Sziasztok,
Jelenleg LG 29UM59-P 21:9-es monitort használok napi 8 óra programozáshoz és elgondolkodtam, hogy jobb lehet-e egy QHD felbontású 32"-os monitor, mivel az ultrawide szélességet csak ritkán használom ki. Szélességben ugyanennyi képpont lenne, magasságban több, méretre magasságban jóval nagyobb lenne, szélességben is kicsivel nagyobb.
AOC Q32E2N erre gondoltam, ez jó lehet? Alza és emag elég olcsón árulja, van valami buktató?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
patrik1994
csendes tag
válasz atok666 #114689 üzenetére
Nem próbáltam még másfajta monitort, ha több sorhoz vagyok szokva ahhoz képest biztos kevésnek tűnik. A 16:10 is érdemes lehet, de akkor már nem 2 opció között gondolkodok, hanem 3
Kamelot, ez nagyon jó monitor, de ennyit nem szeretnék rá költeni, eddig elvoltam a 23"-al is -
patrik1994
csendes tag
Sziasztok,
Programozáshoz szeretnék új monitort (napi 8 óra munka), eddig 23"-os full HD IPS monitort használtam. Nemrég tettem mellé egy 19"-os 4:3 méretarányú monitort, de nem vált be, forgatni kell a fejem sokat.
Mivel járnék jobban, 21:9-es full HD monitorral, vagy egy nagyobb 16:9-es WQHD monitorral? Pl.: LG 29UM69G-B vagy AOC Q3279VWFD8?
A keret 80 000 Ft. Használt is szóba jöhet, mennyire éri meg újat venni 3 év garanciával?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest