- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Hali!
Mit javasoltok monitorbol?
Elvarasok / cel: 2 db-ot szeretnek venni, hasznalata muszaki tervezes legfokepp, Full hd, es nagy meret (na ez eleg szubjektiv, de mondjuk 24 col felett), szeles latoszog (vertikalis es horizontalisan egyarant), szep kepet produkaljon! az meg fontos es a masodik, de legfontosabb szempont, az ara! ezeknek az elvarasoknak feleljen meg, de minel olcsobb legyen, a marka nemnagyon tud meghatni, tehat ez a szempont elhanyagolhato, felolem lehet noname ha minosegi!
Egyeb felhasznalasi cel: video nezes, es jatekok, es talan kesobb kiegeszites egy 3. darabbal
III. kategoria, 50k-s keret / monitor, de orulnek ha lenne alatta
[ Szerkesztve ]
-
F4ther
tag
Najo, bocsi a szetszortsagert
az 50k az iranyar, legyen inkabb II-es kategoria ha annyira ragaszkodunk hozza tulzottan nagy elvarasaim nincsenek, a 24 huvelyk is megfelel (es tudom hogy ezen a mereten kapni 50k korul full hd-s led-es monitort is mar)peldaul regebben tudtam volna venni egy: [fujitsu siemens p24-1w] -t hasznaltan, fel ev garival, 42k-ert, csak akkor nem fert bele a keretbe, es banom hogy nem tudtam megvenni
-
F4ther
tag
Velemenyek?:
AOC i2353Fh
LG IPS235V
ASUS ML239H
DELL U2312HMTudom, ezek csak 23 colosak, de ennel nemkene lejjebb menni
-
F4ther
tag
Szerintem is nagyon jo a pixelgari, soot, jo, hogy vallalnak ilyet egy ket helyen, mert szerintem nem mindegy, hogy egy ket keppont nem vilagit, vagy megvan az osszes.
Mint ha koszos lenne csak nem tudnad letakaritani, de akinek mindegy, hogy koszos e vagy tiszta, annak az is mindegy, hogy pixelgari e vagy sem (az arat nem figyelembe veve)
Engem szemely szerint nagyon tud zavarni, ha valami kis folt allandoan ott van a monitoron, plane ha eltavolitani se lehet, csak uj vasarlasaval
-
F4ther
tag
Hali!
Hu, 1003 hozzaszolas miota utoljara itt jartam, nemsemmi
Mivel nem talaltam olcso, uj, megbizhato forrast, igy beszereztem egy kalibralt dell 2312-t az oaziskomputertol. Az icm file-t is sikerult betolteni, a regi TN paneles monitoromhoz kepest fenyevekkel jobb szinmegjelenitesben, ami nem egy ket helyen neha zavaro volt (vagy csak nekem szurta ennyire a szemem mert mast nem zavart, nem emlitve a tobbi pozitiv adottsagait)
En meg vagyok vele elegedve ennyi penzert tenyleg jo Csak tartson ki legalabb 3 evig
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Hasonló paraméterű és árú monitort keresek mint az:
Acer XZ321QLényeg: HDR, min 1440P, 144hz.
Jó ha tud G-syncet (Vagy az "új" "nvidia freesync"-et), RTX 2060 hajtaná
Fontos, hogy minél jobban közelítsen az AdobeRGB lefedettséghez.Az se baj ha használt.
150ezer körül mit javasolnátok?
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Mit javasoltok játékra az alábbi igényekkel:
144hz, 1440p, minél kissebb késleltetés és gyors válaszidő
kb 24" méret
Gondolom csak TN panel..RTX 2060 van mögötte - G-sync vagy adaptive sync kompatibilitás jó lenne.
(Meg egy összes magon 5,2 ghz-n pörgő I7 9700k van még mellette)max olyan 100ezer körül szánnék rá. (Másodlagos monitor lenne csak játékra)
Vagy esetleg érdemes várni "újabb" TN paneles monitorokra?
Előre is köszi.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
F4ther
tag
Sziasztok,
24" 240hz, 1080p, tn panelesből melyik monitort ajánlanátok? Nem ívelt kell, és csak játékra. 100-200e között
-
F4ther
tag
Sziasztok,
TV-t szeretnék kalibráltatni, de szerintem a szállítás felejtős.
Veszprém vonzásterében tudtok olyat, aki házhoz megy?Köszi.
-
F4ther
tag
Sziasztok.
Valami gyors monitort keresek mint annó a HP omen X 25 volt. Ugye a TN panel miatt és egyéb speckoi miatt talán ez volt a leggyorsabb monitor?!
Játékra kellene keret 100-250k
24-27 közötti méretben FHD felbontás elég, max 2K.
Valamint egy másodlagos EIZO monitor VS oled - ebben a keret olyan 300k. Ez kalibrált, szerkesztős monitor lenne. Nem baj ha olcsóbban kijön, az optimalitás a lényeg nem a tökéletesség.köszönöm.
-
F4ther
tag
válasz sztivo #131290 üzenetére
Igen ismerem, annyi hogy az f-esben nincs g-sync - Mondjuk igen ezt elfelejtettem emliteni. Tavaly volt leárazva év végén a g-synces, csak akkor pont nem néztem, azóta meg elég nehéz találni is és túl van árazva.
Tehát akkor ezek szerint továbbra sincs versenye / konkurenciája ennek a monitornak? Elég kár.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- LG 27MR400 Monitor
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest