-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big M
tag
Üdv!
Monitor vásárlás előtt felmerült bennem pár kérdés:
1. Érdemes e LED-eset venni, ha a fogyasztás számomra elhanyagolható
2. Kell e HDMI bele, ha igen miért?
3. Melyek azok, amiket 30 körül már kapok, 22-es méretben? -
Big M
tag
Sziasztok!
Elérkeztem a monitor vásárláshoz. 22-eset szeretnék, és mivel rásüt a nap az asztalomra, ezért tükröződésmentes tulajdonság is fontos számomra (máshova nem tudom tenni). Persze eme tulajdonságot nem igazán tüntetik fel, ezért is kérem a segítségeteket.
Tudom, hogy nem lehet forintra pontosan behatárolni, nekem 30 ezrem van rá, sikítva 35
Vele szemezek, de ha van jobb, miért neA fentiek tekintetében mely monitorokat tudnátok ajánlani? (linket küldjetek ha lehet)
KÖSZÖNÖM
-
Big M
tag
Hali!
Szeretnék egy új monitort, legalább 22-eset, maximum 30 ezerért. Van rá esély hogy találok megfelelőt? Tudtok ajánlani valamelyet?
Mennyire érdemes a kevésbé népszerű márkák közül választanom? Vagy ez esetben a márka teljesen mindegy? -
Big M
tag
Megnyugtatok mindenkit, '86-os vagyok
BENQ jó márka? Érdemes LED monitort venni? Nekem a fogyasztás mindegy -
Big M
tag
Üdv!
Készülök monitort venni. 30 ezret szánok rá, 22"-eset szeretnék, szerintem annyi elég.
Kérdésem, hogy lehet e ennyiért már jót kapni, illetve hogy mire figyeljek oda? Továbbá amelyiknél ott van, hogy tükröződésmentes, az valóban az e, vagy csak parasztvakítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Eladó vált!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest