-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silancer
csendes tag
válasz stranger28 #21517 üzenetére
Már tavaly is annyira sztárolták ez a Dell monitort. Akkor elhalasztottam az új monitor vételt de most muszáj lesz mert haldoklik a mostani + egy új géphez akkor már olyat veszek ami ki is használja azt
With obedience I owe only to Death.
-
Silancer
csendes tag
válasz stranger28 #21515 üzenetére
Ja elírtam, bocs
Még odafér az a 49, Aug végén lesz a vétel, most csak körbenézek/kérdezek hogy mit érdemes aztán akkor véglegesítek
-
Silancer
csendes tag
Sziasztok!
Egy monitort szeretnék venni 40e ft körül játékra, film nézésre főleg.
A kép frissítés és a szín lenne a fontos ezért ha lehet IPS monitort ajánljatok mivel azt olvastam hogy az NT-seknek nem szép a színképe. (ha hülyeséget mondtam akkor hagyjátok figyelmen kívül )With obedience I owe only to Death.
-
Silancer
csendes tag
válasz Giggles #9269 üzenetére
DELL ULTRASHARP U2311H
1080-as monitor, olcsó, jó, szerintem többet érsz vele mint 1 1050-essel.
Gyerekek baj van kezdek Isual stílusában beszélni a Dell-rőlHülye kérdés: az 1050 az még nem Full HD ugye?
Nyugdíjas: Akk jól gondoltam. Ennek fényében miért éri meg 1080 alatt bármit is venni? Ha 1 1050-es meg 1 FHD-s monitor 1 árban van akkor nem egyértelmű hogy az FHD-sat veszem meg? (Tényleg nem tudom, kérdem.)[ Szerkesztve ]
-
Silancer
csendes tag
Csak néztem hogy kinek ajánlottatok alacsonyabb árkategóriában és ott 1 másik monitornál láttam ezt az 5 millás kontrasztot. Amúgy lehet hogy tényleg mást fogok választani mivel nekem 1 kicsit drágának tűnik az a 48e ft. De ez még képlékeny.
-
Silancer
csendes tag
Minden monitornál látom h Kontraszt/Dinamikus kontraszt: x:1 Ez mit jelent pontosan? A kicsi vagy a nagy a jobb?
-
Silancer
csendes tag
Sziasztok!
1 hasonló konfigra szeretnék beruházni, s úgy néz ki hogy marad pénzem monitorra is. Mit javasolnátok ár/érték kategóriában ehhez az összeállításhoz? Kb 35.Ft körül van rá pénzem.
GépWith obedience I owe only to Death.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!