- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz Dark Archon #11453 üzenetére
Én úgy látom, hogy 8ms...
-
Vodar
senior tag
válasz Golyobis #11377 üzenetére
Nem használod túl nagy fényerővel? A fényerő nálam 25-ön van. Kezdetben szokatlan az átállás ilyen alacsony fényerőre, de hosszú távon már a nagyobb fényerő fog zavarni és nem bántja a szemed. Én csak filmnézés/játék közben állítom nagyobb fényerőre.
Ja és persze sötétben nem szabad a monitort bámulni, mindig legyen felkapcsolva legalább 1 kislámpa. Azt meg már gondolom mondanom se kell, hogy min. 1 méter távolságról nézd a monitort és a szemed a felső háromnegyed részében legyen, szóval ne nézd túl fentről, vagy túl lentről.
-
Vodar
senior tag
Pár napja vettem az iPontól egy SAMSUNG S22A350H monitort és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ennyi pénzért azt nyújtja, amit kell, a Samsungtól megszokott minőségben. Látszószögei a TN panelhez képest rendben vannak, van elég fényereje, így filmnézésre is teljesen alkalmas. Mindemellett egy nagyon elegáns és precízen összerakott monitor benyomását kelti. Tökéletesen masszív és stabilan áll a talpán.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
válasz mclaren777 #11346 üzenetére
1 méterről? Vegyél hozzá szemüveget, mert ha még nincs, akkor majd kelleni fog egy idő után.
-
Vodar
senior tag
Én ezt rendeltem meg tegnap: http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_s22a350h/174205
-
Vodar
senior tag
válasz Nyugdíjas #10973 üzenetére
A teszt képminőség része az, amit most érdekes:
http://ipon.hu/elemzesek/24_colos_monitortrio_a_legolcsobbtol_az_atlagig/1037/1
-
Vodar
senior tag
Max. 40 ezer Ft-om van rá. Fontos a betekintési szög, de akkor is csak 40 ezer Ft-om van rá és csak új monitor érdekel. Vagyis a TN panelesek közül kéne a legjobb.
Hogyha valaki autót akar venni és fontos neki a sebesség, attól még nem fogsz neki egyből Lamborghinit ajánlani Fontos a sebesség (esetemben a betekintési szög), de a 40 ezer Ft alatti kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
40 ezer Ft-ig 20-22 colos monitorok közül melyiket ajánlanátok? A jó betekintési szög az elsődleges szempont.
Köszi előre is,
V. -
Vodar
senior tag
Sziasztok,
40 ezer Ft-ig 20-22 colos monitorok közül melyiket ajánlanátok?
Köszi előre is,
V. -
Vodar
senior tag
Jelenleg egy ilyen monitorom van: Samsung T200
Ennél jobb, vagy rosszabb a Samsung S22A200B?
A legfőbb szempont a betekintési szög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest