- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
szvsz, sokat ne költs tn-re, nem éri meg a drága tn-t megvenni, sokszor elhanyagolható különbségekért kérnek tízezreket. (ha nincs elég pénzed, és mégis fontos a betekintési szög, akkor garis használt IPS-t vagy xVA-t vegyél...kb annyiért lehet venni, mint egy új tn (ál)csodát)
-
vond
MODERÁTOR
Hidd el, egyáltalán nem nehéz elképzelnem... én is hasonló cipőben járok... Én pl. évekig gyűjtögettem egy új, nagyságrendileg jobb monitorra...
Csupán azt a különbséget akartam érzékeltetni, hogy +10-15 ezerért mekkora ugrás van betekintési szögekben (is)...
De tiszteletben tartom a helyzetedet, döntésedet... Ebben az esetben viszont én a helyedben a 30 ezres kategórában nézelődnék, ott is vannak egész jó FullHD monitorok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest