-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
simron
tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy vettem egy ASUS VG248Q1B TUF monitort és amikor föl nyitom azt a kis gombokat csak három dolgot ad ki Menü, Close, Input select viszont a Gameplust a Brightnesst és a Blue Light filter nem tudom kiválasztani aki tudja a problémát azt kérem segitsen.
-
simron
tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy vettem egy ASUS VG248Q1B TUF monitort és amikor föl nyitom azt a kis gombokat csak három dolgot ad ki Menü, Close, Input select viszont a Gameplust a Brightnesst és a Blue Light filter nem tudom kiválasztani aki tudja a problémát azt kérem privát üzenetben elküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest