-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz Zsiráfnyál #118068 üzenetére
A kábeleknek nincs verziószáma, tehát nincs 1.4-es, 2.0-s kábel.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz gyenesmartin #117811 üzenetére
Az már sok neki. Max a fele
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Ez jó monitor, vehető?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
Jól döntök, ha veszek egy LG 27Gl850 monitort? Vga: Rx 6700 xt. Jól tudom, hogy a monitor támogatja a free sync-et is?
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Elgondolkodtam egy "új" monitoron. Jelenleg egy 24" dell van. De csak 60Hz-s. Ezért szeretnék váltani, legalább 10-144Hz-re. Jó lenne 27" körüli méret. De nem 4k. Mert egy Rx 6700xt lesz a vga, így 1080p vagy max 1440p felbontás. Játék lenne a főcél(warzone) Ívelt nem kell, illetve nem fontos. De jó lenne a wide vagy az ultrawide. Csak innen apróról használt érdekel 100k alatt. Tudnátok segíteni?
-
varmi2
nagyúr
üdv mindenkinek!
az a kérdésem, hogy érdemes-e 4000-ft-os pixelgarancia ami 8 napra szól, ha másik helyen nincs pixelgarancia, de ha kérem letesztelik, és csak azt küldik, ami hiba mentes.egy dell u2311h-s monitorról beszélek. tehát ha letesztelik, és hibamentes, utánna 8 napon belül mekkora esély van, hogy mégis pixelhibás lesz?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
üdv!
mi a véleményetek erröl a monitorról: Benq V2320H
lehet hogy a jövőhéten fogom megvenni, vagy van jobb a keret max45kKlaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
üdv!
nekem is pint ilyen problémám volt, mikor a full hd-s tvm-re hdmi-vel rákötöttem a számítógépemet, nagyon rossz volt a kép minősége. Van rá megoldás, és nagyon egyszerü, mikor rákötöd, valamlyjen módon a tv-n van olyan lehetőség, hogy kiválaszd, hogy mit kötöttél rá, ha pc-t választod, akkor tökéletes lesz a kép, mint ha monitort néznél.
-
varmi2
nagyúr
sziasztok!
napokon belül új monitort szeretnék venni, és kb 45k-m van rá. min 22" vagy a fölötti kell, full hd-s, és DVI+HDMI bemenet. Ja és max 5 ms-os válaszidő, mert játszani akarok vele. Mit ajánlotok. Inkább újat vennék, de ha van használtan jobb hasonló árért, akkor nyitott vagyok rá. Tehát mit ajánlotok, melyik típust?
-
varmi2
nagyúr
mi a véleményetek a erröl
-
varmi2
nagyúr
sziasztok!
szerintetek meik monitort érdemesebb megvenni: BENQ LCD 23" V2320H vagy LG W2361V-PF 23"
melyik a jobb monitor?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest