-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Carasc0
őstag
válasz tonyqa23 #84680 üzenetére
Igen! Most láttam én is! Sztem best buy monitor. HEXUS teszt oldal szerint nagyon jó kis cucc! Sztem ár/érték bajnok. Minden fontos dolgot tud sztem. Nem éppen gamer, nem éppen PS-re termedt, de olyan kis általános mindenesre tökéltes. Hosszútávon pláne. Eddig úgy néz ki rendelésre ítélt, bár Brekk véleményére kiváncsi lennék. Természetesen Prémium kalibrálással kérném!
Amúgy olvastam hogy a TN 2ms = IPS 6-8ms... Szóval 4ms egy IPS-nél nagyon nagyon jó. Játékra simán alkalmas.Nem tudom tud-e 75hz-et.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
csiga8
senior tag
válasz tonyqa23 #94391 üzenetére
Nem. Féltem, hogy kicsi lesz a mérethez a felbontás, de nem.(Igaz, bőven 40 felett vagyok már, már nem fiatal a szemem ) Kb 0,8m -1 m-re ülök tőle.
Élesebb a képe, netezés közben scrollozásnál (is) éles marad a képe, a színek szépek, a fényerő még sok is, abból vissza kellett venni. A beállításnál (menü) sok lehetőség nincs, de nem is kell. Magasságállítás nincs ( sajnos), az jó lett volna. Az AMD freesync automaikusan működik. Összességében szép a képe. ( HDMI-HDMI)
Egy rövid WWII-t játszottam és egészen más a látvány. Színesebb, élesebb, világosabb, mindent sokkal jobban látni. ( RX 580 nitro+)
Csak legyen tartós is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest