- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
vellerd #45673 üzenetére
Ár/minőség arány szempontjból az egyik legjobb márka nálunk (ha nem A legjobb). Úgy tudom, nem is mindenhol ilyen olcsó a Dell, mint itthon. Azért ha valakinek az igényei inkább a VA technológia irányába mutatnak, szoktuk ajánlani a BenQ-t is, illetve amikor az adott elvárások mellett a Dell nem fér bele a keretbe, szintén ajánljuk a BenQ-t meg az LG-t is. Én személy szerint sokáig kardoskodtam itt az LG mellett, általában egy adott kategóriában igyekszik alámenni egy kevéssel a Dell-nek, de a legtöbb esetben legalább annyi kompromisszumot von maga után, mint amennyivel olcsóbb. Néhány Dell monitor kipróbálása után nálam is "megtört a jég", most már én is afelé hajlok, hogy jobban megéri 5-10%-ot rádobni, de kiforrottabb, igényesebb kivitelezésű monitort venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Eladó vált!!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest