- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- eGPU tapasztalatok
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz csikosdapro #133986 üzenetére
Acer is tudja.
-
sztivo
Topikgazda
válasz csikosdapro #133984 üzenetére
Szia!
Kompetitív játékra jobb a kisebb átmérő, így én azt javasolnám inkább 27" körül (profik a mai napig még 24-25" játszanak, de ne downgradelj, ha nem muszáj).
LG 27GP850P egy jó döntés, illetve MSi G274QPF-QD ezek egy liga.
Asus-nak elég jó szokott lenni a ULMB/MPRT (nevezzük ahogy akarjuk) implementálása. Nem tudom ilyet használsz-e vagy mivel játszol. V27AQ(L)1A és VG27AQ(Z) mehetnek.
Gigabyte M27Q remek válaszidővel bír.Acer XB323QUNV - ez fér bele 32"-on, itt van is aki vett.
-
Yany
addikt
válasz csikosdapro #83682 üzenetére
Azt a "Hz" mértékegységet nyugodtan fordítsd le fps-re. Sokkal közelebb áll az LCD monitorok esetén a képkocka/másodperchez, mint a képfrissítési frekvenciához a fizikai jelenség, mert csak a tartalom frissítési sebességét jelenti, valódi fény-villanás-frekvencia nincs mögötte. A mai LCD monitorok kvázi folyamatosan világítanak. Ami kerülendő, az a PWM háttérvilágítás, de szerencsére az egy viszonylag gyorsan elhalt próbálkozás volt a gyártók részéről.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
VIC20
őstag
-
diegho
nagyúr
válasz csikosdapro #83682 üzenetére
A 60Hz LCD panelen semennyire nem bántja a szemed, ha jól be van állítva. Én is évek óta 60Hz LCD-t használok és 10 óra nézés után is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest