Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemma
addikt
Kompromisszumot mindig kell kötni, ha telefont veszel, én is most tértem át SE-ről Samsungra és nem kevés dologról kellett lemondanom.
Ettől függetlenül a 6233 nagyon jó kis készülék, szinte mindent tud, amit illik egy mai telefonnak és a videófelvevő pedig ugye VGA, amivel már lehet rögzíteni a motoros gyorsulásokat
5300-át inkább ne, legyen csak 6233, szintén a feketére voksolnék -
nemma
addikt
A link elég érdekes lett
Én az E50-et semmiképp nem ajánlanám, nekem egyszerűen kezelhetetlen(nem az S60-as kezelőfelület miatt), a joystick is borzasztó pontatlan és hát még csúnyácska is eléggé.
A 6300 talán szebb, elegánsabb és a kijelzője már 16 777 216 színárnyalatot képes megjenelíteni(ha észreveszed király vagy), azonban a 6233 nekem tartósabbnak tűnik és javára szól még az, hogy működik UMTS hálózatokon is.
Tehát összességében én a 6233-at venném
okos67: Még tuti nem
[Szerkesztve] -
-
-
-
A 6070 egy megbízható, olcsó, jól látható telefon. A felhasználók elmondása alapján az MP3-csengőhangok nem szólnak túl jól rajta, de sz.trem nem is ez a fő érv mellette.
A fő érvek a hosszú készenlét és a jól olvasható kijelző (kivétel az erős napfénybeni olvashatóság, mert nem TFT). -
raver
aktív tag
Látom sok volt ez így egyszerre
.
Egy rövidebb lista:
6233 v 6300 v E50
--------------------------
6070 v 6080 v E250
E50 és E250 kilóg a sorból. Előddi mert symbian, utóbbi mert a máski kettőnél hosszabb a ficsőrlistája.
Anyiban változotak az igények, hogy az mp3 nem lenne anyira fontos, de ha van akkor azért ne a legszarabbak közűl legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest