- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucifer15
tag
Esetleg alternatíva Xerox Work Centre 3025V BI?
-
lucifer15
tag
Üdvözlet!
Meguntam a beszáradó tintasugaras multinyomtatókat. Szeretnék vásárolni monocrom laser multinyomtatót.
Miután keveset nyomtatok igy a kezdőkategóriásSamsung SL-M2070W laser multifonkciós nyomtató 34 890.ft a dob és a toner egybecsere.
Brother DCP1610W laser multifunkciós nyomtató 34 990 ft a dob 10 000.oldal után a toner 1000 után csere.Akinek van valami tapasztalata a kettő gép használata után legyen szíves ossza meg velem ill. az olvasókkal.
Ti melyiket választanátok megbízhatóság a legfontosabb mivel az ár egyforma.
A Samu 2év garancia. A Brother 3 év garancia. MELYIKET???? -
szilacus
tag
válasz
Csavarnyuzo #4043 üzenetére
Vajon mi a külömbség a Brother HL 1210 We és a HL 1210 W között? Csak elírás?
-
toM517
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4040 üzenetére
Kösz! Már néztem hogy kell, meg rendelés alatt van az edigitalnal is, ahol egyébként jelenleg elég jó 38990-es áron adják!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
szilacus #4044 üzenetére
Ugyanúgy a Brother/Samsung páros lesz árban befutó. A következő "lépcsőfok" multinál inkább a Canon mint a Hp. Nincs toner ár feltüntetve, de Samsung/Brother készülékekbe tipikusan nem a legolcsóbb a toner. Ezt ellensúlyozza a készülék kedvező ára. Azonban havi 10-15 oldalnál -20 oldallal évi 1000 oldalról beszélünk- szerintem éves szinten pár ezer forint lesz a különbség a fenntartásban -Samsung/Brother vs. Canon/Hp-. Pár év alatt jön be csak a beszerzési árkülönbség.
-
szilacus
tag
Köszi a segítséget, kicsit átgondolva a lézer, Wifi, csak fekete nyomtatás funkció mellé talán a skenner is megérné a többlet kiadást is, sajnos a nyomtatók árai mellett a hozzávaló toner árak nincsenek feltüntetve.
-
szilacus
tag
Segítséget szeretnék kérni, jelenleg egy tintapatronos HP 4315 os nyomtatóval küzdök, eddig elfogadta az után gyártott patronokat, most kettőnél is patron hibát jelez. Utólsó próbaként rendeltem eredeti fekete patront ha ezzel sem működik kuka, állítólag nem gazdaságos a javítása.
Az új nyomtatómat már szeretném ha lézer lenne, WiFis csak feketét nyomtatok heti 10-15 oldalt, nem kell múlti funkcionális, gazdaságos az üzemeltetés és megbízható márka legyen.Elsőre őt szemeltem ki
-
Multibit
nagyúr
Asus RT-AC56U router gyári firmware-rel és Canon Pixma MP550 tintasugaras nyomtató (már elhalálozott).
Szerintem nyomtatni tudsz majd, de a szkennelés nem valószínű, hogy problémamentes lesz (ha megy egyáltalán). Hidd el, hálózati nyomtatáshoz hálózatos nyomtató az igazi! -
-
Multibit
nagyúr
Korábban USB-s nyomtatót használtam a routeren. A scannelés nem ment, a nyomtatás általában ment. Azaz az én laposomról (Win7) mindig tudtam nyomtatni, a lányom gépéről (Win8.1) legtöbbször nem. Nem volt kedvem nyomozni, inkább vettem egy hálózatos nyomtatót. Azóta unalmas a nyomtatás és a scannelés
-
MacEdm
tag
Üdv!
Otthoni használatra kellene, nagyon ritkán nyomtatok (kb. havi 10-15 oldal, szkennelni, fénymásolni tudjon), a max keret 30-35 ezer Ft lenne.
Ezekkel a termékekkel szemezgettem eddig: Az emag.hu oldalán néztem, most elég sok nyomtatóra akció van.
HP LaserJet Pro M125a 34.900 Ft
Brother DCP-1512E 28.900 Ft
Samsung SL-M2070F 29.900 Ft
Canon i-SENSYS MF211 33.900 FtAz utángyártott tonerek árai elég hasonlóak 4-6ezer Ft között már lehet venni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
toM517
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4032 üzenetére
Értem, 5% fedettseg alapján írja mindkettőt, a szabványt nem tüntetik fel. Esetleg oldalt vagy márkát tudtok javasolni toner témában?
Másik kérdés, hogy elgondolkodtam a routeren keresztüli nyomtató megosztason, ezzel valakinek van e bővebb tapasztalata? Esetleg konkrét bevalt típus? Windows gépek és ios/android mobilokrol történne a nyomtatás. -
Csavarnyuzo
őstag
Nyilván fedettség függő, de ezt szabvány szerint állapítják meg. Arra kell figyelni, hogy többféle szabvány létezik erre, vagyis ha Canon "A" szabvánnyal számol Samsung pedig "B" szabvánnyal, akkor nehéz összehasonlítani.
A 3 év garanciás promóció szerintem továbbra is élő.
Szerk.: A Samsung készülék jóval olcsóbb árát a toner ára teszi "árnyaltabbá". -
toM517
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4030 üzenetére
Reális lehet az mf216n utángyártott toner 2400 oldalas kapacitása? http://tonerek.com/canon_crg_737_utangyartott_toner_5725?gclid=CjwKEAjw34i_BRDH9fbylbDJw1gSJAAvIFqU7UaKKOjc2hNOHFk2MLUGtINrHslU4Yq90eTRI-BHlhoCBYzw_wcB
A Samsung sl-m2070w-hez 8000Ft az is 1000 oldal kapacitású toner. Így nézve hosszabb távon sokkal gazdaságosabb a Canon. Viszont ha jól látom mindenhol 1 év garival adják a Canont, az akciónak mely keretén belül 3 év már vége...
-
Csavarnyuzo
őstag
-
toM517
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4026 üzenetére
Szia!
Koszi, ezek tenyleg jok, de ami tudasban megfelelne (mf26n) kicsit huzos valoban. Vegosoron, ha nincs mas ez is jo, de esetleg hasonlo tudasu. (multifunkcios, halozati, monokrom) mas alternativa?
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Alkalmankénti nyomtatásra lenne szuksegem lezer nyomtatora.
Ami fontos:
Olcso fenntartas - olcso toner, stb kopo-fogyo alkatresz csere
Wifi vagy LAN
monokrom lezer
multifunkcios, masolas, szkenneles, tobbi nem fontos
inkabb egy nepszeru gyarto/model a tamogatas es hosszueletu es egyszeru toner utanpotlas erdekeben
2-3 ev garancia -
Tails111
aktív tag
Sziasztok!
Valami hasonlót keresek én is.
Otthoni használatra olcsó színes lézernyomtatót szeretnék.
Nem hátrány a későbbi megfizethető árú toner.
Nem kitétel multifunkció. -
xplood
csendes tag
Sziasztok!
Otthonra keresek egy színes lézert, hetente pár oldalra használva, de alkalmanként egyetemi jegyzeteket is nyomtatnék (10-50 oldal is lehet). Fontos szempont, hogy a toner ne legyen túl drága. Ezt a 3 típust nézegettem, de eddig csak a HP-val van tapasztalatom, viszont az a legkisebb tudású. Ti melyiket ajánlanátok? Az OKI az ára miatt favorit, de nem tudom mennyire megbízható
-
BossBoss
őstag
Nyomtatót keresek.
10 fős irodába, max 3000 oldal nyomtatás/hó.ár: max 100 000 ft
duplex: igen
wifi: igen
szkennelés: igen
automatikus dokumentum adagoló: igenEddig HP 8600 Pro volt, de kettő is megadta magát. Hasonló kellene, ilyen, vagy jobb tudással.
Epson workforce nyomtatókat ajánlották?Mit tudtok ajánlani(lézer vagy tinta is lehet)!
Köszönöm!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Sanyaaa26 #4018 üzenetére
Még egy ötlet: Hp nyomtatóknál ha vastag papírral használják be szoktam állítani, hogy vastag papír van benne, ilyenkor lelassítja a gépet és a fuserben hatékonyabb a tonerpor papírra "égetése". Persze ez nem befolyásolja a papírra jutó toner mennyiségét, de mégis számít. Kyoceránál az imaging fülön van a lassítás, de hogy a fuser hőmérsékletét befolyásolja-e nem tudom. Valamint kipróbálnám még, hogy beállítani a fóliát, esetleg a vastag papírt. Több ötletem sajna nincs.
Kyocera egyébként tényleg ott népszerű, ahol marha sokat használják, futnak és nem túl problémás gépek. Egyéni tapasztalat, hogy Hp/Canon pároshoz képest a fekete kevésbé telített, de azért ez egy új gépnél még nem kéne, hogy nagyon vészes legyen. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4017 üzenetére
Igen minden megvolt, ez teljesen új nyomtató, az első gyári tonere van bent ezért sem értem, nem tudom rendes fedésre bírni, pedig egy dicsért márka.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Sanyaaa26 #4016 üzenetére
Kontraszt, fényerő állítgatás is megvolt?
És még egy dolog: Kyocerák hajlamosak rá, hogy ha volt benne után gyártott toner valamikor, utána pedig eredeti kerül bele, akkor képhiba lesz -hátteres, szürkés nyomat, koszolás-. Ilyenkor ki kell üríteni a developer egységét, majd újra "installálni" egy új tonerrel. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4015 üzenetére
Szia, igen próbáltam, egyik oldalon azt írták ők is így jártak ezzel a márkával, mert hogy szuper élettartamú dob, a mennyiségre mennek nem a nyomtatási minőségre, én ezt mondjuk nehezen hiszem el.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #4013 üzenetére
Szia, igen gyári a toner, bár fogy szépen annyi tesztoldalnál járok.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy kyocera p2035d monó lézert, eredetileg fóliára való nyomtatáshoz, elektronikai áramkörök gyártására. Lenne egy kis gondom, úgy veszem észre nem elég sötét a fekete, papíron is látszik, de a fólia egyenesen pocsék... Ha kinyomtatok egy tesztoldalt a nyomtatóval közvetlen szép élesek a betűk, korom feketék, viszont ha képet, amin teljesen fekete dolgok vannak, nem homogén, mi lehet a bibi? Már nem tudok mit állítani
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Az alábbi 3 nyomtató közül melyik ajánlanátok?
Fontos szempont, hogy megbízható gép legyen, és viszonylag olcsó, de jó minőségű utángyártott tonert lehessen hozzá kapni, mivel gyári tonert úgysem látna a kezdőkészlet után, a meglehetősen magas ár miatt...
1: Ricoh SP-112
Relatíve kicsi, olcsó, egyszerű működésű, de amit én találtam, az alapján meglehetősen drága, 10.000.-Ft körüli összegért mérik az utángyártott 1200 oldalas tonert is hozzá: [link]
Nem tudtok olcsóbb tonert ehhez a géphez?
2: Kyocera FS-1041
Picit drágább a nyomtató, de olcsóbb hozzá a toner, és 1600 oldalas: [link]
3: EPSON WorkForce AL-M200DN
A legdrágább nyomtató, de a legolcsóbb hozzá a toner, ami 2500 oldalas: [link] -
Rendeske
tag
válasz
Csavarnyuzo #3988 üzenetére
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz
Csavarnyuzo #4007 üzenetére
Drága volt vagy egyszerűn nincs hozzá toner?
-
Gamerous
tag
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék!
Irodába szeretnénk multifunkciós lézernyomtatót vásárolni. Sajnos nagyon szűkös a keret. Max. 30K.
Csak fekete-fehéret nyomtatnánk.
Mit tudnátok javasolni ???A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Milyen Lézernyomtatót tudtok ajánlani Kb 50000 ft-ért?
Legyen rajta LAN, Scanner, fax, ilyen kombóval kéne.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest