- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
donbig #56502 üzenetére
"Nem szoktad wifiről indítani?"
Ha nem felejtem el akkor el szoktam indítani, és mire haza érek már 27fok van.gollum: Valamikor ki fogom próbálni hogy bekapcsolva hagyom, de szerintem a gyenge szigetelés miatt felesleges járatni ha nem vagyok otthon.
MC Pite: Kipróbálom, az SE módot is.
-
Thusor
őstag
válasz
donbig #48237 üzenetére
Munkahelyemen LG, Midea és MDV klímák vannak. Midea és MDV klímák 24/7 mennek télen-nyáron mennek. LG klímák csak nyáron mennek de akkor nagyon sokat. Eddig nem volt velük sok gond, évente egy tisztítási karbantartás van a nyári időszak előtt. Ezek is vannak vagy 10 évesek. Szerintem az LG klíma teljesen vállalható kategória. Hangja se durva, de fogyasztásban nem tudom menyire vészesek. Munkahelyen ezzel nem nagyon foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest