-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissb0913
csendes tag
válasz
TeeJay #15619 üzenetére
Köszönet a két előttem szólónak.
Kérdésedre válaszolva: nyilván használni veszem a klímát, de igen nekem sokat számít hogyan néz ki a beltérije. Ha már ennyi pénzt adok érte, akkor meg főként. Nem egy tollról beszélünk, amit szinte nem is lát az ember, hanem egy olyan dologról ami rögtön szemet szúr egy szobában és igen is valószínű zavarna, ha csúnya. Álláspontom szerint egy Daikin kategóriától nem lenne nagy elvárás hogy ne csak a 600 ezres kategóriához adjon egy szebb, modernebb kinézetű beltérit.
A kültéris dolog az pedig nagyon kisarkított.Igen, én általában úgy veszek bármilyen dolgot meg, hogy ár-érték arányban jó legyen, technikailag a lehető legjobb és nem utolsó sorban az ízlésemnek megfelelő kinézetű.
-
Zeki
nagyúr
válasz
TeeJay #15619 üzenetére
El kell fogadni, hogy valakinek fontos hogy néz ki a lakásában lévő berendezés.
Én pl egy LG Art Cool Gallery klímát a mai modern belsővel bármikor eltudnék képzelni a falamon. Akkor is, ha nem a leghiperszuperebb belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Abus Viantor sisak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest