- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit offtopikkal zargatnálak titeket
Adott egy Zalman Z3 Plus ház, amihez gyárilag jár 4 pár HDD sín. Na nekem sajnos ebből az egyik eltűnt. Van esetleg valakinél elfekvőben ilyen? Sajnos így nem tudok HDD-t beszerelni a gépbe jelenleg
Természetesen nem ingyen kérnémKöszönöm a válaszokat!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok! Idő közben beszereztem egy Zalman Z3 Plus-t, ami azon felül hogy szvsz. igen jól néz ki, rettentően jól is hűt! Az alap 4 ventilátorból egyenlőre csak 3 üzemel (az egyik fentit nem tudtam még bekötni csatlakozó hiány miatt), viszont így is tökéletes.
A VGA régi házban 3:45 után ment 70 fokra a VGA, ebben 10 perc után leállítottam mert megállt 65 fokon.
A CPU régen 4:18 után lett 55 fok, most 10 perc után is stabilan 50 fok.Szóval ha valaki jól szellőző, nagy házat szeretne potom pénzért, akkor ez épp ideális lesz
((A kábel menedzsment egy kicsit gyengusz, de azért megoldható ha ügyes az ember ))Csak érdekességként osztottam meg, ha zavaró akkor nyugodtan lehet törölni.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Bitfenix Shinobi-ról mi a véleményetek?Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Aerocool BattleHawk-ról mik a vélemények?
Köszi!
-
sszemtelen
őstag
válasz abridabri #58160 üzenetére
Köszönöm a listát!
Az a baj hogy kellene valami, mert ebben a házban (igyekeztem mindent szépen elrendezni), de sajnos mintha melegednének a cuccok.. szemből egy 12cm-es venti nyomja be a levegőt, hátul meg egy 9cm-es ki..
És ezért lenne sürgős valami olcsó -jól szellőző- ATX ház. Nem kell hogy világítson, nem kell hogy ablakos legyen. Sőt! Minél minimalistább, egyszerűbb annál jobb!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Belépő szintű gépházat keresnék 8-12 ezer körül/között. ATX formátum kellene (mATX lap megy bele, de jó ha van hely a levegőnek. Legyen mit kevergetni ), viszonylag jó szellőzéssel, esetleg több venti hellyel is.
Ami megy bele: egy mATX lap; i5-4590, ehhez egy Artic Freezer 7 pro rev2 toronyhűtő; meg egy GTX950-es kártya.
Jelenleg egy Cooler Master Elite 342 RC-342, de sajnos ez nem a legerősebb jó szellőzésben..
Amit kiszemeltem eddig:
- DeepCool TESSERACT BF (9.000.-)
- BitFenix Nova BFX-NOV-100-KKWSK-RP (10.300.-)Extra(?): olcsó, ATX, és jól szellőző (Az nem zavar ha nem egy atombunker anyaghasználatra, nem akarom én sem rugdosni, sem ütni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.