- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2025 június
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok!
A mostani Meshify C házamat szeretném egy nagyobbra lecserélni. Néztem a Meshify 2 C-ot is, viszont talán ugyan akkora PSU-t tud fogadni HDD cage-el. Szóval most a Phanteks P500A-t nézegettem, róla tudtok valami véleményt mondani? Illetve tudnátok még abban az árkategóriában ajánlani néhány típust, ami hasonlóan letisztult? Szeretnék egy kompakt vízhűtést is a procira, ennyire az extra.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, csak lecseréltem a Noctis-t egy meshify c-re, sokkal kompaktabb, kisebb a noctis után ránézve tényleg úgy néz ki, mint valami kis mini gépház.
Amúgy egyetlen félelmem, hogy a 180mm-es tápom nem fog beleférni az ajánlott 175mm helyett, de simán belement.
Szóval szerintem nagyon korrekt kis házikó, néhány kép akit érdekel és egy kis timelaps építés.
-
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Egy phanteks P400-as házon gondolkodom, egyetlen bajom, hogy a jelenlegi cpu hűtőm 161 mm magas, míg a háznál 160-at írnak. Ilyenkor mi a helyzet?
-
CptAdamica
veterán
válasz
csucsotke #57282 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen gondom, hogy ha becsavarom a VGA-t. akkor kijön a foglalatból. Szóval ettől ne félj, lehet csak az olcsóbb házaknál probléma. Ahová nem raksz PCI kártyát, ott marad a takaró lemez, ami kivehető.
Én most vettem egy Noctis 450-et, szeretem brutálisan szép ház. A belseje az tényleg egyezik a H440-el, azt hiszem a pwm hub jobb a Noctisban, ezért és a hangszigetelés hiánya miatt is jobban szellőzik.
-
CptAdamica
veterán
válasz
#98593280 #57249 üzenetére
Szerinted az miért lehet, hogy egyes oldalakon elég eltérő hőfokokat mérnek? Amíg például a pcgameware elég nagy különbség van a Noctis javára, addig a bit-tech oldalán pedig összességében a Phanteks kerül ki győztesen a belső hőfokok terén.
Ahogy néztem, körül-belül egyformán vannak beépítve.
-
CptAdamica
veterán
Jövőhéten valószínű, hogy lezárul a ház vásárlásom. Így felteszem utoljára a kérdést, hogy a két kiszemelt közül ti melyiket választanátok/ajánlanátok?
NZXT Noctis 450 vagy Phanteks Evolve ATX
Ami a Noctis-ban tetszik:
- Formavilág,
- PWM hub, 4 ventilátor, amik viszonylag korrektek,
- SSD tartó blokkok a táptakarón,
- Táptakaró lemez formája, nzxt logóAmi nem teszik benne:
- Jobb oldalt lévő panel, ami a HDD Tálcákat tartja, ez talán kicsit nehezítené a szerelést
Ami a Phanteks-ben tetszik:
- Teljesen alumínium külső, formavilága,
- PWM hub, itt 3 ventilátort adnak, de ahogy utána néztem, ezek már tényleg minőségiek paraméterek terén,
- 2 HDD mehet a táptakaró lemez alá, így az előtérben se HDD, se SSD nincs, szabad áramlása van a levegőnek,
- Nagyobb hely a kábelek számára hátul,
- Elég nagy plexi az oldallapon,
- A tápot nem takarja el teljesen a takaró lemezAmi nem tetszik benne:
- Tápegységet talán kicsivel nehezebb beszerelni alulra,
- Az árade itt úgy gondolom, hogy egy ilyen ház elég sokáig kiszolgálnak és ha vigyázok rá, akkor az árát is sokáig tartja
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Phanteks enthoo atx házról van valakinek véleménye, előrejelzése?
MasterCaseből hiányolok pár dolgot, ami annyi pénzért elvárható lenne, de ez a Phanteks ház nagyon ígéretesen néz ki.
-
CptAdamica
veterán
válasz
BogyóBP #56788 üzenetére
DVD meghajtó hely abszolút nem zavarna, mert már 3 éve nem használtam és nem is tervezek. Igazából 3,5 helyre sincs igényem, előre elég kettő usb3.0. Lényegében 10 ezer a difi a noctis és a mastercase között. Szóval visítva még vállalható. Az biztos, hogy sokáig kiszolgálna mind a kettő.
-
CptAdamica
veterán
Ha csak a tulajdonságait nézzük a mastercase pro 5-nek, akkor megéri a befektetés?
-
CptAdamica
veterán
válasz
watador600 #56755 üzenetére
Te csak nyalogassad az új házad.
-
CptAdamica
veterán
Van valamilyen hátrány annak, ha a HDD-t függőlegesen van rögzítve, mint pl a fractal design define s esetén?
-
CptAdamica
veterán
Láttátok már az új Zalman Z9 Neo-t? Nagyon ígéretesen néz ki. Fehérben meg csodaszép ezekkel a fekete részekkel.
-
CptAdamica
veterán
válasz
watador600 #56378 üzenetére
Engem is érdekelne, szóval akinek ilyen van, az ne habozzon megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged